Wellington Paranormal

Officer O'Leary
Maaka Pohatu isSergeant Maaka
Sergeant Maaka

Gdzie obejrzeć Wellington Paranormal serial online?

Wellington Paranormal skupia się na duecie nowozelandzkich policjantów próbujących poradzić sobie z wampirami, wilkołakami czy zombie. Policjanci w Wellington w Nowej Zelandii mają pełne ręce roboty. I to nie tylko ze zwykłymi, przyziemnymi sprawami. Ich codziennością jest również walka paranormalnymi i nieziemskimi zjawiskami dokonywanymi przez rozmaite, przedziwne stwory.

Bohaterami serialu są oficerowie Mike Minogue oraz Karen O’Leary (Ci sami, których możemy pamiętać z filmu Co robimy w ukryciu), policjanci, którym przyjdzie zmierzyć się już nie tylko z wampirami ale również wszelkimi zjawiskami paranormalnymi. Stolicę Nowej Zelandii od jakiegoś czasu nawiedzają dziwne i niewytłumaczalne zdarzenia dlatego Minougue i O’Leary wkraczają na ulice, aby walczyć z duchami, opętaniami i wilkołakami. Prawdopodobnie w którymś z odcinków zobaczymy ponownie Taikę Waititi oraz Jemaine Clementa w rolach Vladislava i Viaga.

Fabuła i obsada serialu

Jak sugeruje pierwszy trailer serialu , policjanci w Wellington w Nowej Zelandii mają pełne ręce roboty. I to nie tylko ze zwykłymi, przyziemnymi sprawami. Ich codziennością jest również walka paranormalnymi i nieziemskimi zjawiskami dokonywanymi przez rozmaite, przedziwne stwory.

Serial będzie śledził losy pary policjantów, których fani Taiki Waititiego mieli okazję poznać w jednej ze scen filmu „Co robimy w ukryciu?”. W ich rolach powrócą Mike Minogue i Karen O’Leary. W obsadzie znalazł się również Maaka Pohatu, który w zwiastunie dumnie prezentuje się jako szef policji z Wellington.

W rolach głównych występują Mike Minogue i Karen O’Leary oraz Maaka Pohatu jako dowódca jednostki. Waititi i Clement nie tylko są scenarzystami serii, ale mają powrócić w swoich rolach z Co robimy w ukryciu, czyli wampirów Viago i Vlada.

Wellington Paranormal serial online cda zalukaj za darmo

Wellington Paranormal
Oryginalny tytuł Wellington Paranormal