Walker

Jan. 21, 2021

1Sezon 1 Sep. 27, 2021

Gdzie obejrzeć Walker serial online?

Bohaterem rebootu serialu Walker jest Cordell Walker, wdowiec i ojciec dwójki dzieci, który ma swój własny kodeks moralny. Wraca do rodzinnego Austin po pracy pod przykrywką przez dwa lata i odkrywa, że jest tutaj wiele do zrobienia. Próbuje odbudować relację z dzieciakami i konserwatywną rodziną oraz znajduje wspólny język z nową partnerką. Jednocześnie podejrzewa, że jego żona mogła zostać zamordowana.

Stacja The CW opublikowała pierwszą teaserową zapowiedź serialu Walker, w którym w słynnego stróża prawa wciela się Jared Padalecki. Niestety wideo nie ujawnia wyglądu głównego bohatera.

Obsada serialu:

Strażnik Teksasu emitowany był w latach 1993-2001 i zebrał sporą grupę fanów. Głównym bohaterem był Cordell Walker. Teraz zobaczymy jego nowe wcielenie. Walker rozwiązując przestępstwa w jednej z elitarnych jednostek pragnie powrócić do swojej rodziny. Jest wdowcem oraz ojcem dwójki dzieci. Wracając, po dwóch latach działania pod przykrywką, w rodzinne strony, nie dane będzie mu osiąść na laurach. Odkrywa, że jego problemy jeszcze się nie skończyły, a przestępcy nie śpią.

W obsadzie oprócz Padaleckiego znajdują się także Chris Labadie jako Jordan – były więzień, który wie jak zaleźć za skórę Walkerowi, Kale Culley jako syn Walkera Arlo, Violet Brinson jao córka Walkera Stella, Keegan Allen, Molly Hagen, Mitch Pileggi, Coby Bell, Jeff Pierre, Odette Annable i Lindsey Morgan.

Autorką scenariusza i producentką jest Anna Fricke.

Walker serial online cda zalukaj za darmo

Oryginalny tytuł Walker
Oceny z TMDb 8.5 3,121 głosy