United States of Al

Apr. 01, 2021

1Sezon 1 Apr. 01, 2021

Gdzie obejrzeć United States of Al serial online?

CBS zamówiło sezon serialu United States of Al, nowej produkcji komediowej, za którą odpowiadają Chuck Lorre, David Goetsch i Maria Ferrari. W rolach głównych w serialu zobaczymy Adhira Kalyana oraz Parkera Younga. Tym samym Lorre stał się prawdziwym rekordzistą, jeśli chodzi o jednocześnie emitowane seriale, które tworzy, z liczbą sześciu na koncie. Scenarzysta i producent zrównał się z legendarnym Normanem Learem, który w latach 1975-76 miał na antenie również sześć swoich projektów emitowanych w najlepszym czasie antenowym.

Fabuła serialu

Serial opowiada historię przyjaźni między Rileyem (Youngiem), weteranem piechoty morskiej, walczącym o przystosowanie się do cywilnego życia w Ohio, a Awalmirem (Kalyanem), tłumaczem, który służył w jednostce w Afganistanie i właśnie przybył, aby rozpocząć nowe życie w Ameryce. W serialu występują ponadto Kelli Goss, Dean Norris i Elizabeth Alderfer.

Opowiada historię przyjaźni między Rileyem (Young), weteranem piechoty morskiej, walczącym o przystosowanie się do cywilnego życia w Ohio, a Awalmirem (Kalyan), tłumaczem, który służył w jednostce w Afganistanie i właśnie przybył, aby rozpocząć nowe życie w Ameryce. W serialu występują ponadto Kelli Goss, Dean Norris i Elizabeth Alderfer.

Premiera serialu w USA odbędzie się 1 kwietnia na antenie CBS.

O serialu

W 2020 roku CBS zamówiło pierwszy sezon serialu United States of Al, nowej produkcji komediowej, za którą odpowiadają Chuck Lorre, David Goetsch i Maria Ferrari. W rolach głównych w serialu zobaczymy Adhira Kalyana oraz Parkera Younga. Tym samym Lorre stał się prawdziwym rekordzistą, jeśli chodzi o jednocześnie emitowane seriale, które tworzy, z liczbą sześciu na koncie. Scenarzysta i producent zrównał się z legendarnym Normanem Learem, który w latach 1975-76 miał na antenie również sześć swoich projektów emitowanych w najlepszym czasie antenowym. Lorre współtworzył produkcje takie jak Teoria Wielkiego Podrywu, Młody Sheldon, Mamuśka, Dwóch i pół, Roseanne.

United States of Al serial online cda zalukaj za darmo

United States of Al