Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Układanka – Pieces of Her

Mar. 04, 2022

1Sezon 1 Mar. 04, 2022

Toni Collette isLaura Oliver
Laura Oliver
David Wenham isJasper Queller
Jasper Queller
Bella Heathcote isAndy Oliver
Andy Oliver
Omari Hardwick isGordon Oliver
Gordon Oliver
Jacob Scipio isMichael Vargas
Michael Vargas
Damien Strouthos isMusic Store Owner
Music Store Owner
Genevieve Hegney isPaula Kunde
Paula Kunde

Gdzie obejrzeć Układanka – Pieces of Her serial online?

Układanka – Pieces of Her: Serial jest adaptacją powieści Karin Slaughter. Bohaterką literackiego oryginału jest Andrea. Kobiecie wydaje się, że wie wszystko o swojej matce, Laurie. Jednak gdy tragiczne zdarzenie ujawnia skrywaną do tej pory przed światem inną tożsamość Laurie, jej córka będzie musiała zagłębić się w przeszłość ukochanej osoby, aby poznać prawdę. Po brutalnym ataku w małym miasteczku, ujawniającym ukryte zagrożenie i mroczne sekrety, młoda kobieta łączy w całość elementy z tajemniczej przeszłości swojej matki.

Opis serialu

Przypadkowy akt przemocy w sennym miasteczku w stanie Georgia uruchamia nieoczekiwany ciąg zdarzeń z udziałem 30-letniej Andy Oliver i jej matki Laury. Rozpaczliwie szukając odpowiedzi, Andy wyrusza w niebezpieczną podróż przez Amerykę, aby odkryć mroczne tajemnice swojej rodziny. Po brutalnym ataku w małym miasteczku, ujawniającym ukryte zagrożenie i mroczne sekrety, młoda kobieta łączy w całość elementy z tajemniczej przeszłości swojej matki.

Fabuła i obsada serialu

Akcja dzieje się w sennym małym miasteczku w Georgii, gdzie przypadkowy akt przemocy doprowadza do serii niespodziewanych zdarzeń dla 30-letniej Andy (Heathcote) i jej matki Laury (Collette). Zdesperowana, by znaleźć odpowiedzi, Andy rozpoczyna niebezpieczną podróż przez Amerykę, która przyciąga ją w kierunku mrocznego, ukrytego serca jej rodziny.

W serialu wystąpią także Jessica Barden („The End of the F***ing World„), Jacob Scipio („Bad Boys for Life„), Joe Dempsie („Gra o tron„), Aaron Jeffery („Wentworth. Więzienie dla kobiet„), Omari Hardwick („Power”), Gil Birmingham („Yellowstone”), David Wenham („Iron Fist”), Calum Worthy („The Act”), Nicholas Burton („Dave & Theo”) oraz Terry O’Quinn („Lost”).

Scenarzystką i showrunnerką Charlotte Stoudt, a wszystkie odcinki wyreżyserowała Minkie Spiro („Spisek przeciwko Ameryce”).

Układanka - Pieces of Her serial online cda zalukaj za darmo

Układanka – Pieces of Her