Two Sentence Horror Stories

2Sezon 2 Jan. 12, 2021
1Sezon 1 Aug. 08, 2019

Vera Miao

Gdzie obejrzeć Two Sentence Horror Stories serial online?

Two Sentence Horror Stories: Ta seria antologii terroru przedstawia różne postacie, które zmagają się z pierwotnymi lękami w mrożących krew w żyłach sytuacjach, wykraczających poza codzienną rutynę.

Zielone światło na produkcję trzeciego sezonu

Stacja The CW zdecydowała się dać zielone światło na produkcję trzeciego sezonu antologicznego serialu grozy Two Sentence Horror Stories jeszcze przed premierą sezonu drugiego.

Druga seria miała mieć swoją premierą jesienią tego roku, ale została opóźniona ze względu na zamknięcie planów zdjęciowych przez koronawirusa. Obecnie jej premiera zaplanowana jest na pierwszy kwartał 2021 roku.

Za antologię odpowiada Vera Miao. Jest on pomysłodawczynią serialu i odpowiada za jego produkcję. Każdy odcinek serialu ukazuje nam inny podgatunek horroru. Jego fabuła opowiada o codziennym życiu ludzi z różnych perspektyw. Wykorzystuje pierwotne lęki jednocześnie zajmując się prowokacyjnymi problemami społecznymi i kulturowymi, które istnieją w społeczeństwie.

Pierwszy sezon składał się z ośmiu półgodzinnych odcinków, w których wystąpili m.in. Nicole Kang, Jim Parrack i Aleyse Shannon. Za produkcję serialu odpowiada Miao wraz z Emily Wiedemann i Chazz Carfora z Warner Bros Stage 13.

Pierwotnie seria ta powstała w 2017 roku jako pięcioodcinkowy krótki serial, który znalazł się w ofercie amerykańskiej telewizji internetowej go90. Jego popularność spowodowała, iż The CW zdecydowało się zrobić z niego pełny serial.

Two Sentence Horror Stories serial online cda zalukaj za darmo

Two Sentence Horror Stories