The Hardy Boys

Gloria Estabrook
Riley O'Donnell isBiff Hooper
Biff Hooper

Gdzie obejrzeć The Hardy Boys online za darmo?

The Hardy Boys to serial oparty na serii młodzieżowych powieści. Historia skupia się na 16-letnim Franku Hardym, w którego wciela się Rohan Campbell, oraz na jego 12-letnim bracie Joe (w tej roli Alexander Elliot). W wyniku rodzinnej tragedii chłopcy przeprowadzają się do nowego miasta o nazwie Bridgeport. Dowiedziawszy się o niebezpiecznych tajemnicach, z którymi powiązani są ich rodzice, duet braci decyduje się przeprowadzić własne śledztwo w tej sprawie.

Fabuła serialu:

Platforma Hulu zaprezentowała światu pierwszą zapowiedź nowego serialu kryminalnego przeznaczonego dla młodzieży. Mowa o produkcji The Hardy Boys, której fabuła inspirowana jest powieściami Franklina W. Dixona.

Każde miasto ma swoje tajemnice. Dwaj chłopcy, szesnastoletni Frank i dwunastoletni Joe przybywają do miasta Bridgeport wraz ze swoim ojcem będącym detektywem. Odkrywając iż ich ojciec prowadzi po kryjomu jakieś śledztwo, sami postanawiają odkryć prawdę o niedawnej tragedii, która zmieniła ich życie. Robiąc to odkrywają coś bardzo złego, coś co tylko oni mogą powstrzymać.

W obsadzie aktorskiej znajdują się Rohan Campbell, Alexander Elliot, Bea Santos i James Tupper. Premiera serialu już 4 grudnia br. na Hulu. Pierwszy sezon składa się z trzynastu odcinków.

Serial oparty na serii młodzieżowych powieści. Historia skupia się na 16-letnim Franku Hardym, w którego wciela się Rohan Campbell oraz jego 12-letnim bracie Joe (w tej roli Alexander Elliot). W wyniku rodzinnej tragedii chłopcy przeprowadzają się do nowego miasta o nazwie Bridgeport. Dowiedziawszy się o niebezpiecznych tajemnicach, z którymi powiązani są ich rodzice, duet braci decyduje się przeprowadzić własne śledztwo w tej sprawie.

Obok Campbella i Elliota w serialu występują: James Tupper, Keana Lyn Bastidas, Linda Thorson, Bea Santos, Adam Swain, Atticus Mitchell, Riley O’Donnell, Christian Perri, Rachel Drance i Stephen R. Hart.

The Hardy Boys serial online cda zalukaj za darmo

The Hardy Boys