Tell Me Your Secrets

Feb. 19, 2021

1Sezon 1 Feb. 19, 2021

Gdzie obejrzeć Tell Me Your Secrets serial online?

Tell Me Yours Secrets składać się będzie z 10-ciu odcinków. Historia skupia się wokół kobiet, które borykają się z wielkimi problemami i demonami własnej przeszłości. Jedna z nich zaczyna życie jako zupełnie inna osoba, będąc w programie ochrony świadka, po traumatycznym spotkaniu z mordercą. Druga obsesyjnie szuka zaginionej córki. Jest i morderca, który pragnie wybaczenie. Wszystkie te postaci są gotowe na wszystko, mając często problemy z określeniem co jest dobre, a co złe.

Fabuła i obsada serialu

Pełen napięcia i skomplikowany pod względem moralnym serial opowie historie trójki osób: kobiety, która kiedyś zajrzała w oczy niebezpiecznego mordercy (Rabe), zabójcy poszukującego odkupienia (Hamish Linklater, „Legion„) i matki obsesyjnie szukającej zaginionej córki (Amy Brenneman, „Pozostawieni„). Cała trójka to ludzie na krawędzi, którzy są wystarczająco zdesperowani, by w tej historii zacierały się granice między dobrem i złem, ofiarą i prześladowcą.

W obsadzie serialu, który został nakręcony w Nowym Orleanie, znajdują się także Enrique Murciano („Bez śladu„) i Charles Esten („Nashville”). Twórczynią jest Harriet Warner („Call the Midwife„).

To jeden z tych seriali, które przeszły długą drogę, zanim trafiły na ekrany. Wszystko zaczęło się od pilota zamówionego przez TNT w 2017 roku, po którego nakręceniu zdecydowano się na zamówienie całego sezonu. W czerwcu 2020 roku, już po wyprodukowaniu wszystkich odcinków, TNT skasowało serial, a cztery miesiące później kupił go Amazon.

Tell Me Your Secrets serial online cda zalukaj za darmo

Oryginalny tytuł Tell Me Your Secrets