Tajemnica zawodowa

Feb. 17, 2021
7.5 2 głosów

1Sezon 1 Feb. 17, 2021

Gdzie obejrzeć Tajemnica zawodowa serial online?

Bohaterką serialu Tajemnica zawodowa jest 40-letnia Julia (Magdalena Różczka), która po ukończeniu studiów prawniczych w Warszawie wraca do rodzinnej miejscowości. Tam związała się z lekarzem, Andrzejem Żurawskim (Cezary Pazura). Poświęciła się rodzinie, odkładając na bok swoje ambicje i stworzyła dom, o jakim zawsze marzyła. Jako żona i matka dwóch córek żyje w cieniu męża, aż do czasu, gdy odkrywa tajemnicę, która zburzy jej cały dotychczasowy świat.

Tajemnice, sieć intryg, niewierność – kim tak naprawdę jest Andrzej Żurawski? Największym wrogiem swojej żony, a może przyjacielem? Czy mąż, dla którego Julia poświęciła całe swoje życie i karierę może ją cynicznie wykorzystywać? Jak prawda o mężu wpłynie na przyszłość i ich relacje?

Fabuła serialu:

Nowy serial, w którym elementy prawnicze łączą się z medycznymi. Poruszające ludzkie historie pozwolą zrozumieć zawód obrońcy i lekarza z różnych perspektyw. Widzowie będą mieli okazję obserwować historie rozgrywające się zarówno na sali sądowej, jak i poznać przypadki kliniczne inspirowane autentycznymi. To także opowieść o poszukiwaniu, zmuszającym nas do ciągłej „podróży” i zmian, swojego miejsca w życiu. O oswajaniu problemów, które wydają się nie do przejścia. Główna bohaterka, 40-letnia Julia po skończonych studiach prawniczych związała się z lekarzem, chirurgiem ginekologiem – Andrzejem Żurawskim. Poświęciła się rodzinie, odkładając na bok własne ambicje i stworzyła dom, o jakim zawsze marzyła. Jako żona i matka dwóch córek żyje w cieniu męża, aż do czasu, gdy odkrywa tajemnicę, która burzy jej cały dotychczasowy świat.Po 15 latach małżeństwa, w dzień rocznicy ślubu, Julia dowiaduje się, że Andrzej ją zdradza i od dwóch lat prowadzi podwójne życie. W tym czasie lekarz zostaje zaatakowany przez nożownika w szpitalu, w którym pracuje. Nieprzytomny, ciężko ranny trafia na OIOM. Napastnik oskarża Żurawskiego o śmierć swojej żony – o błąd w sztuce lekarskiej, który doprowadził młodą kobietę do utraty życia. Julia musi odłożyć na bok uczucia i stanąć w obronie swojej rodziny. Wraca do pracy jako adwokat, walcząc o dobre imię męża oraz podejmując się nowych spraw związanych z prawem medycznym. Robi to dla dzieci, ale przede wszystkim dla siebie. Dzięki nowym obowiązkom, Julia ponownie odkrywa w sobie ogień i pasję. Bohaterka zmienia się w walczącą o siebie i o swoich klientów prawniczkę, której głód wyzwań daje jej niespożytą siłę i skuteczność.

Tajemnica zawodowa – opis serialu

„Tajemnica zawodowa” to nowy serial, który łączy w sobie wątki prawnicze z medycznymi, główną osią fabuły jest walka Julii Żurawskiej o oczyszczenie męża Andrzeja z zarzutów kryminalnych. Główna bohaterka, 40-letnia Julia po skończonych studiach prawniczych w Warszawie wróciła w rodzinne strony, gdzie związała się z miejscowym lekarzem, chirurgiem ginekologiem – Andrzejem Żurawskim. Poświęciła się rodzinie, odkładając na bok swoje ambicje i stworzyła dom, o jakim zawsze marzyła. Jako żona i matka dwóch córek żyje w cieniu męża, aż do czasu, gdy odkrywa tajemnicę, która zburzy jej cały dotychczasowy świat.

Julia jako żona, matka i prawniczka musi odłożyć na bok uczucia i stanąć w obronie swojej rodziny. Wraca do pracy jako adwokat, walcząc o dobre imię męża oraz podejmując się nowych spraw związanych z prawem medycznym. Robi to dla dzieci, ale przede wszystkim dla siebie. Dzięki nowym obowiązkom Julia odkrywa w sobie ogień i pasję, o której dawno zapomniała. Bohaterka zmienia się w walczącą o siebie i swoich klientów prawniczkę, której głód wyzwań daje jej niespożytą siłę i skuteczność.

Tajemnica zawodowa – obsada

Obok Magdaleny Różczki (Julia) na ekranie pojawią się także Cezary Pazura (Andrzej), Piotr Stramowski (Miller), Anna Dereszowska (Kinga), Tamara Arciuch (Monika), Justyna Zielska (Paula) i Antonina Litwiniak (Lenka).

Tajemnica zawodowa serial online cda zalukaj za darmo

Tajemnica zawodowa
Oryginalny tytuł Tajemnica zawodowa