Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Starożytni kosmici – Ancient Aliens

Apr. 20, 2010

18Sezon 18 Jan. 07, 2022
17Sezon 17 Aug. 06, 2021
16Sezon 16 Nov. 13, 2020
15Sezon 15 Jan. 25, 2020
14Sezon 14 May. 31, 2019
13Sezon 13 Apr. 27, 2018
12Sezon 12 Apr. 28, 2017
11Sezon 11 May. 06, 2016
10Sezon 10 Jul. 24, 2015
9Sezon 9 Oct. 31, 2014
8Sezon 8 Jun. 13, 2014
7Sezon 7 Jan. 24, 2014
6Sezon 6 Sep. 30, 2013
5Sezon 5 Dec. 21, 2012
4Sezon 4 Feb. 17, 2012
3Sezon 3 Jul. 28, 2011
2Sezon 2 Oct. 28, 2010
1Sezon 1 Apr. 20, 2010

Gdzie obejrzeć serial Starożytni kosmici online za darmo?

Starożytni kosmici” podejmują wątki dotyczące hipotetycznych odwiedzin Ziemi przez obcą cywilizację, od czasów starożytnych aż po współczesność. Czy starożytne teksty, mity i legendy poświęcone bóstwom, niezwykłym stworom i nieprawdopodobnym wydarzeniom to tak naprawdę… opisy kontaktów ludzi z kosmitami? Świat od lat elektryzują doniesienia o niezidentyfikowanych obiektach latających i bliskich spotkaniach z obcymi. Istnieją przypuszczenia, że podobne sytuacje miały miejsce w dalekiej przeszłości. Twórcą serialu jest Kevin Burns. W roli głównej występuje – Giorgio A. Tsoukalos. Narracją zajmuje się Robert Clotworthy.

Opis i fabuła serialu:

Czy możliwe jest, że inteligentne formy życia odwiedziły Ziemię tysiące lat temu, przynosząc ze sobą technologie, które znacznie wpłynęły na przebieg historii i rozwój człowieka? Przedstawione w bestsellerowej książce z 1968 roku „Chariots of the Gods”, napisanej przez Ericha von Dänikena, teoria pozaziemskiej ingerencji w naszą cywilizację już w starożytności – wstrząsnęły ludźmi wierzących w indywidualny postęp ludzkości. Starożytne rysunki w jaskiniach przedstawiające dziwne stworzenia, pozostałości po pasach startowych w Peru, indyjskie teksty, które opisują „latające maszyny bogów” to tylko kilka z archeologicznych artefaktów wskazane przez von Dänikena i powołane jako dowody, że starożytni astronauci byli dobrze znani naszym przodkom. Produkcja z ekskluzywną kooperacją von Dänikena, wprowadza zupełnie nowe dowody w dotychczasowe teorie i odkrycia, i skupia się także na dzisiejszych odkryciach z ostatnich 30 lat, w tym niezwykłe wyniki o DNA człowieka, rozwoju i nowo dekodowanych artefaktach z Egiptu, Syrii i Ameryki Południowej.

Starożytni kosmici serial online za darmo cda zalukaj

Starożytni kosmici – Ancient Aliens
Oryginalny tytuł Ancient Aliens