Sky Rojo

Mar. 19, 2021

1Sezon 1 Mar. 19, 2021

Gdzie obejrzeć Sky Rojo serial online?

Serial Sky Rojo: Trzy prostytutki — Coral, Wendy i Gina — postanawiają uciec z nocnego klubu Las Novias Club w poszukiwaniu wolności. W pogoń za nimi rusza ich alfons Romeo, wspierany przez specjalistów od mokrej roboty, Moisesa i Christiana. Kobiety wyruszają w szaloną, chaotyczną podróż, podczas której muszą stawić czoła różnym niebezpieczeństwom, wiedząc, że każda sekunda może być ich ostatnią. W czasie ucieczki odkrywają potęgę przyjaźni oraz to, że razem są silniejsze i mają większą szansę na odzyskanie normalnego życia.

Uciekając przed swoim alfonsem i jego zbirami, trzy kobiety wyruszają w szaloną, chaotyczną podróż w poszukiwaniu wolności. Nowy serial twórców „Domu z papieru”.

Opis i obsada serialu:

Alex Pina od czasu premiery serialu „Dom z papieru” stał się jednym z najpopularniejszych hiszpańskich filmowców. Producent podpisał w 2018 roku umowę na wyłączność z Netfliksem, dzięki czemu do serwisu miały dołączyć kolejne tytuły jego autorstwa. Na pierwszy ogień poszedł serial „White Lines”, a wkrótce dołączy do niego również „Sky Rojo”.

Akcja „Sky Rojo” będzie kręcić się wokół losów trzech kobiet, które uciekają z zatrudniającego je klubu Las Novias i wyruszają w niebezpieczną podróż ku wolności. Coral, Wendy i Gina szybko dowiadują się jednak, że ich śladem podąża dwóch mężczyzn wysłanych przez Romea, dyszącego żądzą zemsty alfonsa i właściciela Las Novias. Bohaterki będą musiały działać wspólnie, jeżeli ma udać się im pozbyć pościgu.

Netflix zaprezentował całą szóstkę wspomnianych postaci na nowych zdjęciach i krótkim wideo. Z przesłanych mediom opisów wynika, że Coral to uzależniona od narkotyków ulubienica Romea, Wendy jest stanowcza, porywcza i buntownicza, a Gina wierzy w drzemiące w ludziach dobro, choć przez machinacje mężczyzn z Las Novias tonie w długach. Romeo może się pochwalić szefowaniem najpopularniejszemu burdelowi na Teneryfie, w kierowaniu którym pomagają mu Moises i jego młodszy brat Christian.

Sky Rojo serial online cda zalukaj za darmo

Sky Rojo
Oryginalny tytuł Sky Rojo