Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Resident Evil: Remedium

Jul. 14, 2022

1Sezon 1 Jul. 14, 2022

Gdzie obejrzeć Resident Evil: Remedium serial online?

Resident Evil: Remedium: Serial opowiada nową historię, która rozgrywa się w dwóch przedziałach czasowych. W pierwszym czternastoletnie siostry Jade i Billie Wesker przeprowadzają się do New Raccoon City. To przemysłowe, korporacyjne miasto, które zmusza je do szybszego wejścia w dorosłość. Im więcej czasu tam spędzają, tym bardziej zdają sobie sprawę, że jest ono czymś więcej, niż się wydaje. Do tego ich ojciec skrywa mroczne sekrety, które mogą zniszczyć świat.

Opis serialu

Prawie trzy dekady po odkryciu wirusa T epidemia ujawnia mroczne sekrety korporacji Umbrella. Serial został opartay na serii gier wideo. Wiele lat po tym, jak wirus spowodował globalną katastrofę, Jade Wesker walczy z zarażonymi o przeżycie i przysięga, że policzy się z winnymi.

Sezon 1

Sezon pierwszy podzielony jest na dwie linie czasowe. Pierwsza z nich przedstawia wydarzenia z roku 2022, gdy znany graczom naukowiec, Albert Wesker przyjeżdża do New Raccoon City, by pracować dla Umbrella Corporation. Towarzyszą mu dwie córki, Jade i Billie. Ta część skupia się na ukazaniu działalności firmy farmaceutycznej i początków epidemii.

Resident Evil: Remedium serial online cda zalukaj za darmo

Resident Evil: Remedium