Przestępcy z monitoringu

3Sezon 3 Feb. 15, 2017
2Sezon 2 Feb. 23, 2016
1Sezon 1 Nov. 07, 2014

Gdzie obejrzeć Przestępcy z monitoringu serial online?

Przestępcy z monitoringu: Każdego dnia, w każdej sekundzie kamery monitoringu rejestrują miliony ludzi. Zdecydowana większość z nich to zwyczajni obywatele, ale czujne oko kamery wyłapuje również tych, którzy swoje działanie chcieliby ukryć przed światem. Serial pokazuje jak monitoring pomaga w wykryciu przestępstw; oryginalne nagrania zostały połączone z analizą policyjną i zeznaniami świadków.

Fabuła serialu

W produkcji dokumentalnej każdego dnia kamery miejskie i przemysłowe obserwują miliony ludzi oddających się codziennym sprawom. Czasem jednak ich obiektywy rejestrują przerażające obrazy, a nawet sceny zbrodni. Serial pokazuje, jak nawet najbardziej zawiłe zagadki kryminalne udaje się rozwiązać dzięki nagraniom z monitoringu kamer – niemym świadkom przestępstw. Prezentujemy drugi sezon serialu, a w nim między innymi tajemnicze zniknięcie Amy Lord, której losy udało się wyjaśnić dzięki nagraniom z kamer umieszczonych przy bankomatach. Poznamy również sprawę zaginięcia studentki pielęgniarstwa, Michelle Le. Kamery uwieczniły samochód dziewczyny, kiedy jeździł po parkingu, ale kto siedział za jego kierownicą?

Przestępcy z monitoringu serial online cda zalukaj

Oryginalny tytuł See No Evil
Oceny z TMDb 9.3 16 głosy