28Sezon 28 Feb. 19, 2021

Javi Garcia
Hunter Deno isAmelia Jones
Amelia Jones

Gdzie obejrzeć Power Rangers serial online?

Serial Power Rangers opowiada o grupie osób, najczęściej nastolatków, ale także dorosłych, którzy pod postacią Power Rangerów walczą ze złem w różnej postaci. W tym celu używają specjalnego uzbrojenia oraz Zordów – gigantycznych maszyn bojowych o potężnej sile ognia, potrafiących działać samodzielnie, jak również łączyć się, tworząc jeszcze silniejszą broń. Cywilna tożsamość bohaterów zwykle jest tajemnicą, choć istnieją wyjątki, głównie wtedy, gdy Rangerzy są członkami służb publicznych, jak grupa ratunkowa (Lightspeed Redscue) czy policja (SPD). Zdarza się również, że przez przypadek inni ludzie dowiadują się, kim na co dzień są bohaterowie.

Opis i fabuła serialu

Serial wzorowany na komiksowej opowieści o piątce dzielnych nastolatków, którzy przystępują do walki z wrogami, chcącymi zniszczyć Ziemię. Jason (Austin St. John), Kimberty (Amy Jo Johnson), Billy (David Yost), „Zack” (Walter Jones) i Trini (Thuy Trang) otrzymują potężną moc i umiejętności, dzięki czemu stają się wojownikami. Mają bronić naszej planety przed złowieszczą Ritą Odrazą i armią podległych jej potworów. Z czasem do bohaterów dołącza „Tommy” (Jason David Frank).

Cykl serialu

Nic więc dziwnego, że od czasu premiery, co roku jest produkowana nowa seria „Power Rangers”. Dzisiaj produkcja liczy aż 23 serie (!), na które składają się: „Mighty Morphin Power Rangers” (3 sezony + mini sezon „Mighty Morphin Alien Rangers”, wyprodukowane w latach 1993-1996), „Zeo” (1996), „Turbo” (1997), „Power Rangers w Kosmosie” (1998), „Zagubiona Galaktyka” (1999), „Lightspeed Rescue” (2000), „Time Force” (2001), „Wild Force” (2002), „Ninja Storm” (2003), „Dino Grzmot” (2004), „S.P.D.” (2005), „Mistyczna moc” (2006), „Operacja Overdrive” (2007), „Furia Dżungli” (2008), „RPM” (2009), „Samurai” (2011), „Super Samurai” (2012), „Megaforce” (2013), „Super Megaforce” (2014), „Dino Charge” (2015) oraz „Dino Super Charge” (2016).

Power Rangers serial online cda zalukaj za darmo

Power Rangers
Oryginalny tytuł Power Rangers