Potężne Kaczory: Sezon na zmiany

Mar. 26, 2021

1Sezon 1 Mar. 26, 2021

Gdzie obejrzeć Potężne Kaczory: Sezon na zmiany serial online?

Bohaterem 10-odcinkowego serialu Potężne Kaczory: Sezon na zmiany jest 13-letni chłopak, który zostaje wyrzucony z drużyny hokejowej Potężnych Kaczorów. Po tym wydarzeniu jego mama postanawia założyć własny zespół. Znajduje graczy, trenera oraz lodowisko, na którym mogą grać.

Opis serialu:

Dopiero co w weekend pisaliśmy o nowej produkcji platformy Disney+, a już możemy obejrzeć jej zdubbingowany zwiastun i poznać oficjalny polski tytuł. “Potężne Kaczory: Sezon na zmiany” to sportowa seria bazująca na filmowej trylogii z lat 90. zatytułowanej “Potężne Kaczory”, z której żadna produkcja nie doczekała się dotychczas polskiego dubbingu (miejmy nadzieję, że wkrótce się to zmieni). Pierwszy sezon serialu liczyć ma 10 odcinków.

Twórcą produkcji jest Steven Brill, scenarzysta filmowej trylogii, a w głównej roli powraca Emilio Estevez jako Gordon Bombay. Towarzyszyć mu będą między innymi: Brady Noon, Lauren Graham oraz Swayam Bhatia, Taegen Burns, Bella Higginbotham, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Maxwell Simkins, De’Jon Watts i Dylan Playfair. W polskiej wersji zwiastuna postaciom głosów użyczają natomiast: Łukasz Simlat, Monika Dryl, Patryk Siemek i Józef Pawłowski.

Potężne Kaczory są w czołówce dziecięcych drużyn hokejowych i bardzo uważnie dobierają swoich nowych graczy. Gdy 12-letni Evan zostaje wyrzucony z zespołu, za namową swojej matki zakłada swoją własną drużynę złożoną z najsłabszych uczniów. Ich trenerem zostaje natomiast Gordon Bombay, dawny trener Potężnych Kaczorów.

Disney+ z dubbingiem

W ostatnim czasie na Disney+ z dubbingiem udostępniono wiele filmów oryginalnych jak “Chmury”, “Linia obrony”, “Wróżka potrzebna od zaraz” oraz “Czarna Piękność”. W serwisie pojawiły się również nowe odcinki seriali “Cudowny świat Mikiego”, “Podbój kosmosu” oraz “Ziemia u Neda”, a już wkrótce zadebiutują tam nowe produkcje: seriale “WandaVision” (premiera miała miejsce w połowie stycznia) i “Falcon i Zimowy Żołnierz (19 marca) należące do Kinowego Uniwersum Marvela, czy familijny film “Flora i Ulysses” (19 lutego).
Disney+ to amerykańska platforma VOD należąca do The Walt Disney Company, zajmująca się dystrybucją treści stworzonych zarówno przez samego Disneya, jak i zakupionych przez niego marek takich jak: Gwiezdne wojny, Marvel, National Geographic, czy 20th Century Studios. Serwis wystartował w Stanach Zjednoczonych w listopadzie 2019 roku oraz w Europie Zachodniej w marcu 2020. Polska data startu nie jest jeszcze znana, choć dotychczas mówiło się o premierze w pierwszej połowie 2021 roku. Disney+ ma być dostępny na wszystkich rynkach do końca 2021 roku.
Potężne Kaczory: Sezon na zmiany serial online cda zalukaj
Potężne Kaczory: Sezon na zmiany