Pogrzeby u Bernardów

Feb. 12, 2021

1Sezon 1 Feb. 12, 2021

Gdzie obejrzeć Pogrzeby u Bernardów serial online?

Pogrzeby u Bernardów: W tym reality show kłótliwa, ale serdeczna rodzina Bernardów zarządza niedrogim domem pogrzebowym, pomagając pogrążonym w żałobie rodzinom pożegnać się z bliskimi. Kłótliwa, ale serdeczna rodzina Bernardów zarządza niedrogim domem pogrzebowym, pomagając pogrążonym w żałobie rodzinom pożegnać się z bliskimi.

Fabuła serialu:

Ostatnie pożegnanie to kosztowna sprawa. Właśnie dlatego w 2017 roku Ryan Bernard otworzył zakład pogrzebowy oferujący pochówki w przystępnej cenie. Rodzinny biznes to również rodzinny komediodramat. Firma zapewnia usługi na najwyższym poziomie, pocieszenie oraz odrobinę uśmiechu w trudnych czasach. W tej branży wzajemne wsparcie jest podstawą, więc Bernardowie opracowali własny przepis na pielęgnowanie rodzinnych relacji: odrobina zrozumienia, szczypta sarkazmu i szczodra dawka dobitnej szczerości. Działanie tego nieortodoksyjnego zakładu pogrzebowego przebija jedynie nietuzinkowość samej rodziny Bernardów.

Rodzinny biznes – zakład pogrzebowy

Rodzinny biznes w postaci nietuzinkowego zakładu pogrzebowego to przepis na rodzinny komediodramat! Nowe reality show już niedługo dostępne na Netflix!
Gdy słyszymy o rodzinnym biznesie, mamy przed oczami najczęściej niewielki sklep, restaurację czy kawiarnię. Co jednak się stanie, kiedy rodzina postanowi wspólnie poprowadzić… zakład pogrzebowy? Odpowiedź na to pytanie już niedługo, w nowej produkcji Netfliksa!
Ostatnie pożegnanie to trudne i bardzo obciążające, zarówno finansowo, jaki emocjonalnie, wydarzenie. Z tego powodu, w 2017 roku Ryan Bernard otworzył zakład pogrzebowy specjalizujący się w pochówkach w przystępnej cenie. Rodzinny biznes niejednokrotnie okazuje się jednak powodem kłótni, niesnasek i rodzinnego komediodramatu. Firma zapewnia swoim klientom usługi na najwyższym poziomie, dobre słowo, pocieszenie oraz odrobinę uśmiechu w trudnych czasach.
W tej branży wzajemne wsparcie jest podstawą, więc Bernardowie opracowali własny przepis na pielęgnowanie więzów rodzinnych. Ich zdaniem, dla dobrego funkcjonowania bliskich relacji wystarczą: szczypta sarkazmu, odrobina zrozumienia i szczodra dawka dobitnej szczerości. Działanie tego niezwykłego zakładu pogrzebowego przebija jedynie nietuzinkowość samej rodziny Bernardów.

Pogrzeby u Bernardów serial online cda zalukaj za darmo

Pogrzeby u Bernardów
Oryginalny tytuł Buried by the Bernards