Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Pitbull 2022

Mar. 11, 2022

1Sezon 1 Mar. 11, 2022

Zwiastun

Gdzie obejrzeć Pitbull 2022 serial online?

Pitbull 2022: Psychopatyczny konstruktor bomb, posługujący się pseudonimem „Nos”, zagraża bezpieczeństwu publicznemu. Komendant główny policji przydziela „Gebelsa” do sprawy. Serialowa wersja filmu z 2021 roku. W kolejnej opowieści z cyklu „Pitbull” Andrzej Grabowski powraca jako doświadczony i zmęczony życiem policjant Jacek Goc, zwany Gebelsem. Tym razem musi się zmierzyć z najmroczniejszym przeciwnikiem w całej swej policyjnej karierze – Nosem (Przemysław Bluszcz), szefem wielkiej grupy przestępczej. Sprawa staje się znacznie bardziej skomplikowana, gdy syn Gebelsa, Jarosław (Sebastian Dela), wraz z przyjaciółmi, nie wiedząc z kim mają do czynienia, okrada Nosa. Czy ojciec jest w stanie go uratować? I czy mu wybaczy?

Opis serialu

W nowym „Pitbullu” Vega przedstawia nam psychopatycznego konstruktora bomb, pseudonim „Nos”. W celu wytropienia przestępcy komendant główny policji przydziela do sprawy Gebelsa. Doświadczony glina zostaje wystawiony na ciężką próbę, gdy jego własny syn popada w konflikt z prawem. Konstruktor bomb o pseudonimie „Nos” terroryzuje kraj. Do sprawy zostaje przydzielony Gebels, który zmaga się również z prywatnymi sprawami – bowiem jego syn popadł w konflikt z prawem.

Fabuła

Kiedy podłożony na stacji paliw ładunek wybuchowy zabija policyjnego sapera, komendant główny policji przydziela do sprawy Gebelsa z wydziału ds. zabójstw. Śledztwo prowadzi go na trop przestępcy ze zbrojnego ramienia grupy Pershinga – konstruktora bomb i porywacza, stojącego za dziesiątkami zamachów w Polsce i ponad setką porwań w całym kraju. Konfrontacja bandyty i psa przeradza się w regularną wojnę. Od tych wydarzeń mijają lata. Znany z serialu syn Gebelsa, Jarek, który jest studentem informatyki na politechnice, wraz z kolegami znajduje ryzykowny sposób na szybki zarobek i przy wykorzystaniu wiedzy zaczyna dokonywać włamań do willi bogatych ludzi. Pech chce, że którejś nocy wybiera niewłaściwy dom, a Gebels staje przed sytuacją bez wyjścia, w której musi wsadzić własne dziecko do więzienia. Może być policjantem, który aresztuje przestępcę. Albo ojcem, który uratuje dziecko.

Obsada serialu

1. odcinek 4. sezonu polskiej produkcji filmu, będącej serialową wersją o tym samym tytule, którego producentem jest Vega Investments, a dystrybutorem Kino Świat. Scenarzystą i reżyserem jest Patryk Vega, a za zdjęcia odpowiadał Norbert Modrzejewski. Występują Aneta Zając, Justyna Karłowska, Julia Michalewska, Barbara Biziuk-Wilkiewicz, Halina Chmielarz, Elisabeth Duda, Ewa Pająk, Anna Nagórka, Andrzej Grabowski, Andrzej Młynarczyk, Przemysław Bluszcz, Jan Błachowicz, Tomasz Dedek i Sebastian Dela. Inne wersje emitują serialu TUTAJ!

Pitbull 2022 serial online cda zalukaj za darmo

Pitbull 2022
Oryginalny tytuł Pitbull
Data pierwszej emisji Mar. 11, 2022