Pam & Tommy

Uncle Miltie
Taylor Schilling isErica Gauthier
Erica Gauthier

Gdzie obejrzeć Pam & Tommy serial online?

Pam & Tommy: Serial podąża za historią związku Pameli Anderson i Tommy’ego Lee, która sięga ich burzliwego romansu, który rozpoczął się od małżeństwa po tym, jak znali się tylko przez 96 godzin w 1995 roku. Poznamy też kulisy nagrania sekstaśmy, którą wykradziono i upubliczniono w sieci. To był jeden z największych skandali pod koniec poprzedniego wieku. W 1997 r. Rand Gauthier ukradł, a potem upublicznił taśmę, na której Pamela Anderson i Tommy Lee uprawiali seks. Nagranie opublikowano w raczkującym wtedy internecie i z miejsca stało się hitem. Później trafiło także do wielu wypożyczalni filmów wideo na całym świecie. Mężczyzna, który przekazał taśmę, był elektrykiem i pracował wcześniej w domu słynnej pary. Gdy Tommy Lee go zwolnił, bo był niezadowolony z jego pracy, mężczyzna ukradł z ich domu nagranie, wielokrotnie je skopiował, a później sprzedawał.

Obsada serialu

W rolę Pameli Anderson, gwiazdy serialu „Słoneczny Patrol”, wcieli się Lily James (znana m.in. z serialu „Downton Abbey„), a Tommy’ego Lee, perkusistę glam metalowego zespołu Mötley Crüe, zagra Sebastian Stan (odtwórca roli „Bucky’ego”, późniejszego Zimowego Żołnierza w serii filmów wytwórni Marvel o Kapitanie Ameryce). Z kolei Seth Rogen, aktor, komik i reżyser, a przy okazji producent „Pam & Tommy”, zagra Randa Gauthiera. W obsadzie serialu znaleźli się także Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese i Mozha Marnò. Reżyserem serialu jest Craig Gillespie, twórca filmów „Jestem najlepsza. Ja, Tonya” i „Cruella”.

Fabuła serialu

Dziejący się w czasach początków internetu serial przedstawi prawdziwą historię sekstaśmy Pameli Anderson (Lily James, „Downton Abbey„) i Tommy’ego Lee (Sebastian Stan, „Falcon i Zimowy Żołnierz”). Anderson uchodziła za prawdziwą seksbombę w latach 90. Sławę przyniosła jej nie tylko rola w „Słonecznym patrolu”, ale również burzliwy związek z Tommym Lee, założycielem legendarnego heavymetalowego zespołu Mötley Crüe. Para pobrała się po zaledwie paru dniach znajomości, a ich romans był pożywką dla tabloidów.

Pam & Tommy serial online cda zalukaj za darmo

Pam & Tommy