Pacific Rim: The Black

Mar. 04, 2021

1Sezon 1 Mar. 04, 2021

Craig Kyle

Gdzie obejrzeć Pacific Rim: The Black serial online?

Akcja serialu Pacific Rim: The Black rozgrywa się w Australii, wiele lat po wydarzeniach z filmów. Kontynent zostaje zaatakowany przez Kaiju, wobec czego władze muszą go ewakuować. Bohaterowie produkcji to rodzeństwo – Hayley i Taylor, którzy chcą odnaleźć swoich rodziców w całym chaosie. W tym celu uczą się sterować pozostawionego na miejscu Jaegera, który ma im pomóc w walce z potworami.

Fabuła serialu

Jeden z nowych projektów anime Netflixa. Serial ma rozszerzyć uniwersum, które znamy już z dwóch aktorskich filmów kinowych o walce ludzkości za pomocą wielkich maszyn, Jaegerów z potworami Kaiju z innego wymiaru. Netflix zaprezentował pierwsze dwa zdjęcia z produkcji. Możecie je obejrzeć poniżej.

Bohaterami serialu jest rodzeństwo, które za pomocą swojego zmaltretowanego, dawno porzuconego Jaegara walczą z niebezpieczeństwem ze strony Kaiju w ewakuowanej Australii i szukają swoich rodziców.

Serial anime

Nadchodzący serial anime wyprodukowany przez Legendary Television Studios i Polygon Pictures dla platformy Netflix. Ma on rozszerzyć uniwersum, które znamy już z dwóch aktorskich filmów kinowych o walce, którą ludzkość toczy za pomocą wielkich maszyn, Jaegerów, z potworami Kaiju z innego wymiaru. Gdy projekt został ogłoszony, od razu ujawniono plan realizacji dwóch sezonów. Z powodu pandemii koronawirusa premiera zacznie się opóźniła i ostatecznie animacja trafi na ekrany w 2021 roku, a ściślej pisząc: w marcu.

Historia rozgrywa się po wydarzeniach ukazanych w kinowych filmach Pacific Rim. Wiele lat później później Australia zostaje zaatakowana przez Kaiju, co doprowadza do konieczności ewakuacji całego kontynentu. Na miejscu zostają Taylor i Hayley – rodzeństwo chce odnaleźć zaginionych rodziców. Aby to osiągnąć, uczą się pilotować pozostawionego Jaegera, którego moc może im zagwarantować przeżycie w walce z nadciągającymi potworami.

Pacific Rim: The Black serial online cda zalukaj za darmo

Pacific Rim: The Black