Ninjago – Mistrzowie Spinjitzu

3Sezon 3 Jan. 29, 2014
2Sezon 2 Jul. 18, 2012
1Sezon 1 Jan. 11, 2012

Michael Adamthwaite isJay Walker (voice)
Jay Walker (voice)
Paul Dobson isWu (voice)
Wu (voice)
Kelly Metzger isNya (voice)
Nya (voice)
Brent Miller isZane (voice)
Zane (voice)
Kirby Morrow isCole (voice)
Cole (voice)
Vincent Tong isKai (voice)
Kai (voice)

Gdzie obejrzeć Ninjago – Mistrzowie Spinjitzu serial online?

Ninjago – Mistrzowie Spinjitzu: Na długo przed czasem nazwa Ninjago została stworzona przez Pierwszego Mistrza Spinjitzu przy użyciu Czterech Żywiołów Broni Spinjitzu; broń tak potężna, że ​​nikt nie jest w stanie znieść całej swojej mocy naraz. Kiedy zmarł, jego dwaj synowie przysięgali, że ich chronią, ale najstarszy, lord Garmadon, pochłonęła ciemność i chciał ich wszystkich posiąść. Wybuchła bitwa między braćmi, a lord Garmadon został powalony i wygnany do Zaświatów. Pokój powrócił do Ninjago, gdy młodszy brat Sensei Wu ukrył broń żywiołów w odległych zakątkach Ninjago.

Opis serialu

Mistrz Wu samotnie staje do walki z Akroniksem, jednym z bliźniaczych Władców Czasu, i niemal przypłaca to życiem. Na szczęście wierni uczniowie przychodzą mu z pomocą. Jednak pojawia się nowe niebezpieczeństwo – bezwzględni Obślizgli Wojownicy. Zmagania z nimi nadwyrężą siły drużyny, a choroba mistrza Wu zmusi Lloyda do zajęcia jego miejsca.

Ninja świętują ucieczkę przed Obślizgłą Armią i odzyskanie Szmaragdowego Ostrza Czasu, ale Akronix i jego brat Krux nie poddadzą się tak łatwo. Z determinacją próbują zgromadzić wszystkie cztery ostrza, dlatego zamieniają świątynię Airjitzu w pole bitwy. Na jaw wyjdą kolejne sekrety. Podczas gdy ninja próbują uwolnić mistrza Wu oraz innych zakładników z rąk Władców Czasu, Kai i Nya wybiorą się w przeszłość, aby ocalić przyszłość Ninjago.

Opis sezonu

Przygoda trwa! Pożeracz Świata zostaje zniszczony i kraina Ninjago wydaje się być znowu bezpieczna. Jednak po stracie złotej broni ninja nie posiadają już swych niezwykłych mocy. Ich statek uległ zniszczeniu i muszą szukać dla siebie nowego miejsca. Zły Lord Garmadon powraca i przejmuje kontrolę nad wężonami, a wrak okrętu ninja zmienia w Czarny Okręt. Czy wojownikom uda się pokonać wroga zanim zmodyfikuje on złotą broń i ponownie zagrozi krainie Ninjago?

Ninjago - Mistrzowie Spinjitzu serial online cda zalukaj za darmo

Ninjago – Mistrzowie Spinjitzu