Nieobecni

Piotr Głowacki isFilip Zachara
Filip Zachara

Zwiastun

Gdzie obejrzeć serial Nieobecni online?

Fabuła serialu Nieobecni skupia się na tajemniczym zaginięciu całej rodziny. Zagadka rodziny Gajdów łączy w sobie elementy obyczajowe z wątkiem śledczym. Mila Gajda wraca do rodzinnego miasteczka na święta gdzie odkrywa, że jej najbliżsi zniknęli w tajemniczych okolicznościach.

Gajdowie byli zwyczajną rodziną, jakich wiele. Właśnie szykowali się do wigilijnej kolacji. W dzień Bożego Narodzenia Dorota (Izabela Kuna), Marcin (Zbigniew Stryj) i Olek (Mateusz Czułowski) jakby zapadli się pod ziemię. Został po nich tylko pusty dom i… wiele nurtujących pytań. Co się z nimi stało?

Serial „Nieobecni”, do którego już od kilku tygodni trwają zdjęcia w Warszawie i okolicach, został zainspirowany prawdziwymi historiami najgłośniejszych zaginięć ostatnich lat w Polsce.

W główne role wcielą się Justyna Wasilewska oraz Piotr Głowacki (Planeta Singli 3). Jako Mila Gajda, krewna zaginionych, oraz podkomisarz Filip Zachara zaangażują się w poszukiwania zaginionych. Czy uda im się, zanim będzie za późno?

Opis serialu:

Po długiej nieobecności Mila Gajda, ceniona i znana perfomerka oraz tancerka, przyjeżdża do rodzinnego Kasprowa na święta Bożego Narodzenia. To tutaj, w małym miasteczku mieszkają jej najbliżsi – Marcin, Dorota i Olek Gajdowie. Szanowana i lubiana przez wszystkich rodzina…

Kiedy Mila dociera do domu, zastaje okruszki na talerzach, zimną herbatę w kubkach, karpia pływającego w wannie i rozpoczęte przygotowania do świąt. Brakuje jednak najważniejszego – rodziców i brata!Godziny mijają, a bliscy nie wracają i nie dają znaku życia.

Kobieta rozpoczyna dramatyczne poszukiwania, nieustannie zadając sobie pytanie: „Gdzie oni są?!” Jak to możliwe, że w małej miejscowości, w której wszyscy wszystko o sobie wiedzą, nikt nic nie widział i nic nie słyszał? W tym trudnym momencie Mila poznaje Filipa Zacharę, bardzo osobliwego – mającego zespół Aspergera, a przy tym niezwykle bystrego – podkomisarza z Centrum Osób Zaginionych. Już pierwsze spotkanie Mili i Filipa doprowadza do starcia dwóch bardzo silnych, ale równie skrajnych osobowości, które są jak ogień i woda!

Nieobecni serial online cda zalukaj za darmo

Nieobecni
Oryginalny tytuł Nieobecni