Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Neymar: Perfekcyjny chaos

Jan. 25, 2022

1Sezon 1 Jan. 25, 2022

Gdzie obejrzeć Neymar: Perfekcyjny chaos serial online?

Neymar: Perfekcyjny chaos: Poznaj nieznane fakty z życia jednego z najsłynniejszych i najlepiej opłacanych sportowców w historii. Neymar to boiskowy bohater, który swoim życiem wzbudza niemałe kontrowersje. W trzyczęściowym dokumencie wyreżyserowanym przez Davida Charlesa Rodriguesa oglądamy, jak Neymar da Silva Santos Júnior zyskuje sławę w Santos FC, zostaje legendą Barcelony oraz kroczy od sukcesów do upadków w reprezentacji Brazylii i Paris Saint-Germain. Sprawdzamy też, jak działa maszyna marketingowa Neymara, za której sterami stoi jego ojciec. A o tym, co o miejscu Neymara w historii sportu sądzą inne piłkarskie gwiazdy, dowiadujemy się z wywiadów, których udzielili m.in. Beckham, Messi i Mbappé. Uwielbiany i krytykowany Neymar opowiada o blaskach i cieniach swojego życia prywatnego i błyskotliwej kariery piłkarskiej.

Opis serialu

Jeden z najbardziej znanych i najlepiej opłacanych sportowców w historii – w wydaniu, jakiego nigdy wcześniej nie widziałeś. NEYMAR to bohater na boisku i kontrowersyjna postać poza nim. Ten trzyczęściowy dokument, wyreżyserowany przez Davida Charlesa Rodriguesa, przybliża gwiazdę piłki nożnej Neymara da Silva Santos Júniora, śledzi jego drogę do sławy w Santos, jego dni świetności w FC Barcelona i szaloną jazdę z reprezentacją Brazylii oraz z Paris Saint-Germain. Cały czas podnosi zasłonę za machiną marketingową Neymara, która prowadzona jest przez jego ojca. Ten pełen gwiazd serial zawiera wywiady z Beckhamem, Messim i wieloma innymi legendami, które opowiadają o miejscu Neymara w historii sportu.

O serialu

Serial dokumentalny, do którego wywiadów udzieliły takie gwiazdy, jak Lionel Messi, Kylian Mbappé i David Beckham. Opowie on o kulisach sławy jednego z najlepszych graczy w historii piłki nożnej. Już 25 stycznia na platformie Netflix zadebiutuje serial o karierze Neymara Jr. czyli obecnej gwieździe reprezentacji Brazylii i PSG. Dostaliśmy już oficjalny teaser produkcji.

Fani Neymara, jak łatwo się domyślić, są zachwyceni perspektywą obejrzenia serialu dokumentalnego poświęconego ich idolowi. Nie brakuje jednak również głosów niezadowolonych internautów, którzy argumentują, że na własny serial produkowany przez Netflix o wiele bardziej zasługują inne gwiazdy footballu, tacy piłkarze jak Messi czy nawet Lewandowski. Warto dodać również, że dokument o Neymarze dołączy do listy wielu sportowych dokumentów dostępnych na Netfliksie, takich jak „Ronaldo„, „Pelé” czy „Będziesz legendą człowieku”.

Neymar: Perfekcyjny chaos serial online cda zalukaj za darmo

Neymar: Perfekcyjny chaos
Oryginalny tytuł Neymar: O Caos Perfeito
Oceny z TMDb 9.4 5 głosy