Na miejscu zbrodni: zaginięcie w hotelu Cecil

Feb. 10, 2021

1Sezon 1 Feb. 10, 2021

Artemis Snow isElisa Lam (voice)
Elisa Lam (voice)
Viveca Chow isElisa Lam Recreation
Elisa Lam Recreation
Tom Scorzone isDetective
Detective

Gdzie obejrzeć Na miejscu zbrodni: zaginięcie w hotelu Cecil serial online?

Na miejscu zbrodni: Zaginięcie w hotelu Cecil” to pierwszy sezon nowego serialu dokumentalnego w reżyserii Joego Berlingera („Rozmowy z mordercą: Taśmy Teda Bundy’ego”, „Raj utracony”), który rozkłada na czynniki pierwsze mitologię i aurę tajemniczości otaczającą niesławne miejsca współczesnych zbrodni. Przez niemal sto lat hotel Cecil w Los Angeles stanowił centrum przestępczej działalności miasta. Dochodziło w nim do przedwczesnych zgonów i był on domem dla seryjnych morderców. W 2013 roku z hotelu Cecil zniknęła studentka Elisa Lam, rozpalając medialne szaleństwo i mobilizując globalną społeczność internetowych detektywów, którzy palili się do samodzielnego rozwiązania sprawy. Zaginięcie Lam – najnowszy rozdział w mrocznej historii hotelu — to mrożące krew w żyłach, hipnotyzujące spojrzenie na jedno z najbardziej nikczemnych miejsc w Los Angeles.

Renoma osławionego hotelu Cecil jeszcze bardziej się psuje, gdy znika zameldowana w nim Elisa Lam. Twórca Taśm Teda Bundy’ego zabiera nas tam, gdzie mieszka zbrodnia.

Fabuła serialu:

Gościł seryjnych zabójców, a w jego murach dochodziło do przedwczesnych zgonów. Położony w sercu Los Angeles hotel Cecil od lat jest owiany złą sławą. Jednym z ostatnich rozdziałów w jego mrocznej historii było tajemnicze zniknięcie studentki Elisy Lam.

Projekt ten ma za zadanie przybliżyć nam niesławne miejsca współczesnej przestępczości. Hotel Cecil przez długi czas powiązany był z dziwnymi wydarzeniami. Dochodziło w nim do tajemniczych zgonów, często przebywali w nim również seryjni mordercy. Fabuła dokumentu skupi się na 2013 roku, kiedy to przebywająca w hoteli Elisa Lam zniknęła, elektryzując media i detektywów. To wydarzenie rozpoczęło nową erę niesławnej renomy tego hotelu, który zyskał sobie już miano jednego z najbardziej nikczemnych miejsc w Los Angeles.

Na miejscu zbrodni: zaginięcie w hotelu Cecil serial online cda zalukaj

Na miejscu zbrodni: zaginięcie w hotelu Cecil
Oryginalny tytuł Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel