Mare of Easttown

Erin McMenamin
David Denman isFrank Sheehan
Frank Sheehan

Gdzie obejrzeć Mare of Easttown serial online?

Mare of Easttown: Detektyw z małego miasteczka w Pensylwanii prowadzi śledztwo w sprawie morderstwa równocześnie starając się, aby jej życie się nie rozpadło. Kate Winslet, aktorka chyba najbardziej kojarzona przez wszystkich z roli Rose w filmie Titanic, teraz spróbuje swoich sił w nowym serialu, gdzie wystąpi w głównej roli.

Winslet wciela się w detektyw, która w małym miasteczku w Pensylwanii bada sprawę morderstwa, angażując się tak w pracę, że nie zauważa kiedy jej prywatne życie zaczyna rozpadać się na kawałki. Serial reżyseruje Gavin O’Connor, a za scenariusz odpowiada Brad Ingelsby. Data premiery nie jest jeszcze znana.

Fabuła i obsada serialu:

Limitowany serial z Kate Winslet w roli głównej brzmi jak spełnienie marzeń uzależnionego od produkcji zza oceanu widza. Aktorka wciela się w Mare Sheehan, panią detektyw z Pensylwanii, która bada sprawę lokalnego morderstwa w czasie, kiedy jej samej wali się życie. Winslet towarzyszą świetni aktorzy i aktorki, m.in. Jean Smart („Watchmen”), Evan Peters („American Horror Story”) czy Julianne Nicholson („Outsider”). To nie pierwsze pojawienie się gwiazdy „Titanica” (no dobrze, i wielu, wielu lepszych filmów) na małym ekranie. W 2011 zadebiutowała w adaptacji „Mildred Pierce” w reżyserii Todda Haynesa (również jego pierwszy serial). Produkcja przyniosła Winslet nagrodę Emmy i Złotego Globa.
Mare of Easttown serial online cda zalukaj za darmo
Oryginalny tytuł Mare of Easttown
Data pierwszej emisji Apr. 18, 2021