Mamy to

Mar. 23, 2021

1Sezon 1 Mar. 23, 2021

Zwiastun

Gdzie obejrzeć Mamy to serial online?

Mamy to: Pachnący bobas, dźwięki łagodnych kołysanek, spokojna i szczęśliwa atmosfera – istna sielanka… Nie. Dzieci szybko i bezwzględnie weryfikują wyobrażenia o rodzinie jak z obrazka. A każda potencjalna chwila ciszy może być początkiem prawdziwej domowej katastrofy. Jak odnaleźć się w nowej roli i nie zwariować?

Fabuła serialu

Prawdziwe rodzinne życie różni się od wystylizowanych fotek z mediów społecznościowych, ale za to zawiera całą paletę najpiękniejszych uczuć i zaskakujących zwrotów akcji. Nowy serial komediowy „Mamy to” otwiera drzwi do świata współczesnych rodziców. Nie zobaczymy tu jednak wykreowanych, perfekcyjnych, zawsze wzorowo przygotowanych mam i ojców. Osoby, które doceniają smak rodzicielstwa pragną zachować w tym umiar i pozwalają sobie na bycie nieidealnym. Bohaterami są dwie pary. Odrobinę spanikowani i zagubieni Ada i Szymon, którzy powitali właśnie na świecie pierwsze dziecko. Drugim rodzicielskim teamem są ich sąsiedzi – zaprawieni w bojach Ewa i Szymon, którym niedawno urodziła się druga córka. Całą czwórkę połączy niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju doświadczenie jakim jest posiadanie potomstwa.

Obsada serialu

Bohaterami serialu są dwie pary. Odrobinę spanikowani i zagubieni Ada (Katarzyna Kołeczek) i Szymon (Szymon Myslakowski), którzy powitali właśnie na świecie pierwsze dziecko. Drugim rodzicielskim teamem są ich sąsiedzi – zaprawieni w bojach Ewa (Laura Breszka) i Szymon (Szymon Roszak) – niedawno urodziła się im druga córka.

Mamy to serial online cda zalukaj za darmo

Mamy to
Oryginalny tytuł Mamy to