Kung Fu

Dennis Soong
Tzi Ma isJin Shen
Jin Shen

Gdzie obejrzeć Kung Fu serial online?

Kung Fu to historia o Nicky Shen (Olivia Liang), która rzuciła college i udała się do Chin. Tam żyje i trenuje w świątyni mnichów Shaolin. Kiedy wraca do San Francisco, odkrywa, że jej miasto jest opanowane przez przestępców i korupcję. Jej rodzice Jin (Tzi Ma) oraz Mei-Li (Kheng Hua Tan) są na łasce chińskiej triady. Opierając się na sztukach walki oraz na wartościach nabytych w Shaolin, kobieta decyduje się bronić swojej społeczności i wymierzyć sprawiedliwość. Jednocześnie szuka bezlitosnego zabójcy, który zabił jej mistrzynię Pei-Ling, a który teraz ma ją na celowniku.

Fabuła serialu

Główną bohaterkę zagrała Olivia Liang występująca do tej pory w takich serialach jak „Legacies”, „Into the Dark”, „Grey’s Anatomy” i „One Day at a Time”. Serial dla stacji The CW stworzyła Christina M. Kim, która pełniła rolę scenarzysty i producenta wykonawczego.

Serial opowie o młodej dziewczynie pochodzenia chińsko-amerykańskiego, która kończy szkołę i wyrusza w podróż do starożytnego klasztoru w Chinach. Kiedy wraca do rodzinnego miasta, odkrywa, że na ulicach rządzi przemoc i korupcja. Nicky wykorzystuje swoje umiejętności, aby chronić swoją społeczność i wymierzyć sprawiedliwą karę przestępcom. Dziewczyna zajmuj się również poszukiwaniem zabójcy jej mentora.

„Kung Fu” to nowa wersja serialu z lat 70. Bohaterką będzie młoda Amerykanka chińskiego pochodzenia, która rezygnuje ze studiów i wyjeżdża do odizolowanego od świata klasztoru w Chinach, gdzie odmienia całe swoje życie. Kiedy wraca do domu, używa umiejętności, których nauczyli ją mnisi, do walki o sprawiedliwość. W roli głównej znana z „Legacies” Olivia Liang. Na razie nie ma polskiej daty premiery.

Kung Fu serial online cda zalukaj za darmo

Kung Fu
Oryginalny tytuł Kung Fu