Królestwo kobiet

1Sezon 1 Oct. 18, 2020

Zwiastun

Królestwo kobiet online

Królestwo kobiet online to komedia, w której płeć piękna przejmuje kontrolę! Cztery różne kobiety łączy przewrotny los − przez jednego mężczyznę wpadają w sam środek kryminalnej intrygi. Zdane tylko na siebie, będą musiały stawić czoło światu. Miłość, przyjaźń, zbrodnia, wielkie pieniądze i duża dawka ostrego humoru to dopiero początek!

Wera, Ineza (Krystyna Janda) i Gabi to zwyczajne kobiety szukające miłości, rodzinnego szczęścia i spełnienia. Dzięki Robertowi obecna żona, była żona oraz kochanka mają zapewnione spokojne i dostatnie życie. Niespodziewany zgon „mężczyzny ich życia” sprawia, że świat staje na głowie. W spadku, zamiast majątku, otrzymują firmę i… długi u miejscowego gangstera. W jednej chwili znajdują się w samym centrum przestępczych porachunków. Co więcej, pojawia się jeszcze ta czwarta – Olga, tajemnicza nieznajoma, którą też coś łączyło z Robertem.

Gdzie oglądać serial Królestwo kobiet online?

Dostojna Ineza, piękna i młoda Wera, dobrotliwa Gabi i intrygująca Olga szybko muszą znaleźć wspólny język i zjednoczyć siły, bo tylko razem są nie do pokonania. A przed nimi nie lada wyzwania! Na ich drodze stanie bezwzględny gangster oraz przebiegły detektyw ubezpieczeniowy. Chcąc zwyciężyć, będą musiały wykazać się pomysłowością, sprytem oraz umiejętnością nawiązywania niecodziennych sojuszy. Czy sobie poradzą?

Obsada serialu Królestwo kobiet

„Królestwo kobiet” jest autorskim projektem stacji TVN. Reżyserami są Maciej Bochniak (odcinki 1−6) i Michał Gazda (odcinki 7−8), a autorem zdjęć Paweł Flis. Zespół scenarzystów pod nadzorem Kaśki Śliwińskiej-Kłosowicz tworzą: Hanna Węsierska, Dana Łukasińska, Karolina Szymczyk-Majchrzak i Wojciech Saramonowicz, za scenografię odpowiada Marcelina Początek-Kunikowska, za kostiumy − Magdalena Sekrecka i Małgorzata Skorupa, zaś za charakteryzację − Jolanta Madejska-Witek. Kierownikiem produkcji jest Krzysztof Łojan, aproducentem Tomasz Blachnicki.

W rolach głównych: Krystyna Janda (Ineza), Gabriela Muskała (Gabi), Karolina Gruszka (Olga), Aleksandra Adamska (Wera), Justyna Schneider (Dominika), Artur Żmijewski (Robert), Jan Peszek (Szpak), Rafał Maćkowiak (Marian), Szymon Piotr Warszawski (Klaudiusz) i inni.

Królestwo kobiet online za darmo!

Królestwo kobiet
Oryginalny tytuł Królestwo kobiet