Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie

Jan. 28, 2022

1Sezon 1 Jan. 28, 2022

Gdzie obejrzeć Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie serial online?

Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie: Wino, leki, jedzenie, zbyt bujna wyobraźnia… Anna ma obsesję na punkcie przystojnego sąsiada i jest świadkiem morderstwa. Tylko czy na pewno? 8-odcinkowa produkcja w reżyserii Michaela Lehmanna śledzi losy Anny (Kristen Bell), kobiety ze złamanym sercem, znudzonej monotonnym rytmem codziennego życia. Kiedy na horyzoncie pojawia się nowy, przystojny sąsiad, życie kobiety niespodziewanie nabiera bardziej interesujących barw.

Fabuła serialu

Zawód miłosny sprawia, że każdy dzień w życiu Anny (Kristen Bell) wygląda tak samo. Z lampką wina w ręce patrzy w okno, obserwując, jak życie toczy się bez jej udziału. Gdy do domu naprzeciwko wprowadza się przystojny nowy sąsiad (Tom Riley) i jego urocza córeczka (Samsara Yett), Anna zaczyna dostrzegać światełko w tunelu. Przynajmniej do dnia, gdy jest świadkiem makabrycznego morderstwa… a może tylko jej się zdawało?

Opis i obsada serialu

Ten serial to kolejna produkcja oryginalna Netfliksa. Czarna i przewrotna komedia, w której wiele się dzieje i znajdziemy wiele znaków zapytania, debiutuje na wspomnianej platformie już dziś. A co o niej wiemy?
Amerykański komediodramat, który skupia się na życiu Anny, kobiety przeżywa zawód miłosny, a jej życie, każdy dzień jest zupełnie taki sam. Anna nie stroni od alkoholu, a jej jedyną atrakcją jest obserwacja sąsiadów.
Pewnego dnia do domu naprzeciwko wprowadza się przystojny mężczyzna z córką, który Annie się podoba. Wydaje się jej, że życie wychodzi na prostą. Niestety do czasu gdy jest świadkiem makabrycznego mordu….problem w tym, że ten może być tylko wytworem jej wyobraźni.

W obsadzie w serialu w roli Anny zobaczymy Kristen Bell, znaną z innego serialu dostępnego także na platformie Netflix, Dobre miejsca. Aktorka jest także wraz z Willem Ferrellem, Jessicą Elbaum i
Brittney Segal producentką wykonawczą serialu.
W pozostałych rolach: Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony i Benjamin Levy Aguilar.
Twórcami serialu są Rachel Ramras, Hugh Davidson i Larry Dorf.

Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie serial online cda

Kobieta z domu naprzeciwko dziewczyny w oknie
Oryginalny tytuł The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
Oceny z TMDb 7.3 94 głosy