Invincible

Mar. 26, 2021

1Sezon 1 Mar. 26, 2021

Gdzie obejrzeć Invincible serial online?

Serial Invincible opowiada o nastolatku, którego ojciec jest najpotężniejszym superbohaterem na świecie. To nowy serial animowany, stworzony przez Roberta Kirkmana, jednego z pomysłodawców hitu „The Walking Dead”. O czym opowie „Invincible”? Kogo usłyszymy na ekranie? Co już wiemy o produkcji? Opis fabuły przypomina więc nieco rozwiązania fabularne zastosowane w serialu „The Boys”, również na podstawie komiksu Gartha Ennisa i Darricka Robertsona, który jest ogromnym hitem platformy streamingowej Prime Video.

Opis i fabuła serialu:

Głównym bohaterem serialu jest młody chłopak, 17- letni Mark Grayson (w tej roli Steven Yeun). Wydaje się być przeciętnym nastolatkiem, z jednym wyjątkiem: jego ojcem jest Omni-Man (J.K. Simmons), najpotężniejszy superbohater na planecie. Kiedy Mark sam zaczyna rozwijać własne moce, orientuje się, że spuścizna jego ojca nie jest tak heroiczna jak mogłoby się wydawać.

Serial jest adaptacją komiksu Kirkmana, który publikowany był w latach 2003-2018. Jest to historia młodego 17-letniego chłopaka, Marka Graysona (Steven Yeun), który jest zwyczajnym nastolatkiem. Jedyne, co wyróżnia go z tłumu to fakt, że jego ojciec jest najpotężniejszym superbohaterem na Ziemi, Omni-Manem (J. K Simmons). Kiedy jednak chłopak również zaczyna wykazywać objawy supermocy, szybko orientuje się, że prawda o umiejętnościach ojca i jego i superbohaterskim imperium, kryje wiele mrocznych tajemnic.

Obsada i ekipa:

Obsada głosowa nowego serialu jest iście gwiazdorska. Na liście aktorów, którzy znaleźli się w obsadzie produkcji znajdziemy takie osobistości, jak: Steven Yeun („The Walking Dead”, „Płomienie”), J.K Simmons („Wiplash”, „Spider-Man”), Mark Hamill („Gwiezdne wojny”), a także: Sandra Oh (“Killing Eve”), Seth Rogen (“Sausage Party,” “This is the End”), Gillian Jacobs (“Community”), Andrew Rannells (“Black Monday,” “Girls”), Zazie Beetz (“Deadpool 2”), , Walton Goggins (“Justified”), Jason Mantzoukas (“Brooklyn Nine-Nine”), Mae Whitman (“Good Girls”), Chris Diamantopoulos (“Silicon Valley”), Melise (“The Flash”), Kevin Michael Richardson (“The Simpsons”), Grey Griffin (“Avengers Assemble”), czy Max Burkholder (“Imaginary Order”).

Invincible serial online cda zalukaj za darmo

Oryginalny tytuł Invincible
Data pierwszej emisji Mar. 26, 2021