Into the Dark

Casting Director
Katie Wilson isChristine
Christine

Gdzie obejrzeć Into the Dark serial online?

Into the Dark: Nowy serial Hulu osadzony w klimacie horroru. Każdy odcinek jest inspirowany innym świętem z amerykańskiej kultury. Serial w którym każdy odcinek inspirowany jest innym świętem z amerykańskiej kultury. Studio specjalizuje się więc w kręceniu tanich, choć klimatycznych horrorów, które wielokrotnie przynosiły ogromne zyski. Serie spotykały się jednak później z krytyką fanów, którzy obwiniali twórców o odcinanie kuponów.

Opis serialu:

Każdy odcinek ma być zupełnie nową opowieścią, napisaną przez innych scenarzystów, nakręconą przez innego reżysera i zagraną przez innych aktorów. Pierwszy epizod, pt. Ciało napisali Paul Davis i Paul Fisher. W obsadzie pojawią się zaś niewiele mówiące polskiemu odbiorcy nazwiska jak Tom Bateman (Morderstwo w Orient Expressie), Rebecca Rittenhouse (Bractwo czerwonej opaski ) czy Aurora Perrineau (niedawne Prawda czy wyzwanie).

Całkiem niedawno na Hulu zakończyła się emisja Castle Rock, czyli przerażającego serialu inspirowanego prozą Stephena Kinga. Jeszcze wcześniej platforma zamówiła kontynuację opowieści, co pokazuje, że Hulu podejmuje horrorową rękawicę rzuconą przez Netfliksa. To właśnie tam możemy oglądać m.in. Ghula, a już niedługo nowego Apostoła.

Ten epizod będzie opowiadał historię ciężarnej kobiety, której życie wywraca się do góry nogami, gdy zdaje sobie sprawę, że ktoś jej bliski ma mroczne plany co do niej i jej dziecka.

W Delivered zobaczymy Tinę Majorino i Natalie Paul, a także Michaela Cassidy’ego i Micah Parkera. Reżyserią zajęła się Emma Tammi, a scenariusz wyszedł spod pióra Dirka Blackmana.

Into the Dark serial online cda zalukaj za darmo

Into the Dark
Oryginalny tytuł Into the Dark