Ginny & Georgia

Ginny Miller
Brianne Howey isGeorgia Miller
Georgia Miller

Gdzie obejrzeć Ginny & Georgia serial online?

Ginny & Georgia: Nastoletnia Ginny i jej matka Georgia przeprowadzają się do nowego miasta, gdzie chcą rozpocząć nowe życie. Jednak tajemnice z przeszłości Georgii komplikują ich plany. Po latach życia na walizkach nastoletnia Ginny i jej matka Georgia pragną wreszcie się ustatkować. Jednak tajemnice z przeszłości Georgii komplikują ich plany.

Fabuła serialu:

30-letnia Georgia wychowuje nastoletnią córkę Ginny. Dowcipny, romantyczny i wzruszający – taki będzie najnowszy serial Netfliksa „Ginny & Georgia” fabułą przypominający „Kochane kłopoty”.
Relacja Ginny Miller (w tej roli początkująca aktorka Antonia Gentry) z mamą jest skomplikowana. Choć dziewczyna ma dopiero piętnaście lat, jest znacznie dojrzalsza od trzydziestoletniej Georgii (Brianne Howey z serialu „Egzorcysta”), która na każdym kroku pakuje się w tarapaty. Mimo błędów robi wszystko, aby zapewnić dzieciom dobre życie. Razem z Ginny i synem Austinem postanawia przeprowadzić się do innego miasta, by zacząć wszystko od początku. Tajemnice z przeszłości skomplikują jej plany.
W rolach głównych w „Ginny & Georgii” zobaczymy Antonię Gentry i Brianne Howey, a także Diesela La Torraca („Owieczki boże”), Jennifer Robertson („Schitt’s Creek”), Feliksa Mallardę („Locky&Key”), Sarę Waisglass („Degrassi”) i Scotta Portera („Friday Night Lights”). Serial stworzy aktorka, scenarzystka i producentka Sarah Lampert, a premiera pierwszego sezonu odbędzie się 24 lutego 2021 roku na Netfliksie.

Ginny & Georgia serial online cda zalukaj za darmo

Ginny & Georgia