Ferajna z Baker Street – The Irregulars

Mar. 26, 2021

1Sezon 1 Mar. 26, 2021

Gdzie obejrzeć Ferajna z Baker Street – The Irregulars serial online?

Ferajna z Baker Street – The Irregulars: Grupa uliczników bada w wiktoriańskim Londynie paranormalne zbrodnie na zlecenie doktora Watsona i jego tajemniczego partnera, Sherlocka Holmesa. Osadzony w wiktoriańskim Londynie serial śledzi losy grupy niepokornych nastolatków z ulic miasta zaangażowanych w rozwiązywanie zbrodni dla nikczemnego doktora Watsona i jego tajemniczego partnera biznesowego, nieuchwytnego Sherlocka Holmesa. Kiedy zbrodnie przybierają paranormalny obrót i pojawia się złowroga, mroczna siła, to właśnie ci młodzi bohaterowie będą musieli połączyć siły, by ocalić nie tylko Londyn, ale cały świat.

Fabuła serialu

Serial grozy, w którym znajdziemy także kryminał, dramat i thriller to produkcja w Wielkiej Brytanii, której twórcom jest Tom Bidwell, mający na swoim koncie Wodnikowe wzgórze, Życzenie 143 czy Coming Up. Producenci wykonawczymi serialu są: Tom Bidwell, Greg Brenman i Jude Liknaitzky. Produkcja jest luźno oparta o powieści Sir Arthura Conan Doyle’a.

Akcja przenosi nad do wiktoriańskiego Londynu, gdzie grupka nastolatków obdarzonych wyjątkowymi mocami, mieszkających na ulicy, zostaje zaangażowana przez nikczemnego doktora Watsona i tajemniczego Sherlocka Holmesa, jego nieuchwytnego partnera w biznesie, do zajęcia się przerażającymi zbrodniami, jakie dręczą miasto.

Wkrótce te zaczynają przybierać zły obrót. W sprawę zamieszana wydaje się być jakaś nadprzyrodzona, paranormalna siła, której sprostać mogą tylko ci, którzy posiadają równie paranormalne umiejętności. Na barkach nastolatków spoczywa bezpieczeństwo nie tylko Londynu, ale może nawet całego świata.

Obsada serialu

W obsadzie serialu: Henry Lloyd-Hughes (Harry Potter i Czara Ognia, Iluzja 2, Obsesja Eve), Royce Pierreson (Wiedźmin, Thor: Mroczny świat, Żywi i umarli), Clarke Peters (Notting Hill, Dla ciebie wszystko, Marley i Ja), Thaddea Graham (List do króla, Us, Godzina policyjna), Darci Shaw (Judy, The Bay), Jojo Macari (Przeklęta, Sex Education, Endeavour), McKell David (Czarne lustro, iBoy, Dżentelmeni) oraz Harrison Osterfield (Avengers: Wojna bez granic, Paragraf 22, Trepidation).

Ferajna z Baker Street serial online cda zalukaj za darmo

Ferajna z Baker Street – The Irregulars