El Internado: Las Cumbres

Feb. 19, 2021

1Sezon 1 Feb. 19, 2021

Gdzie obejrzeć El Internado: Las Cumbres serial online?

Akcja serialu El Internado: Las Cumbres toczy się w szkola dla trudnych dzieci położona obok starego klasztoru, w niedostępnym i odizolowanym miejscu między górami. Zgodnie z obietnicą Amazona, El Internado: Las Cumbres będzie mroczniejsze i bardziej przerażającw niż oryginalna seria, a w pierwszym teaserze widać, że tak właśnie będzie. Do szkoły z internatem, znajdującej się w górach niedaleko starodawnego klasztoru, uczęszczają zbuntowani uczniowie, którym surowa dyscyplina ma pomóc w dorosłym życiu. Tajemniczy las otaczający internat skrywa jednak wiele tajemnic, które powoli wychodzą na światło dzienne i budzą do życia przerażające legendy.

Fabuła i obsada serialu

W ośmioodcinkowym serialu występują Asia Ortega (Les de l’Hoquei), Albert Salazar (A.K.A.), Daniel Arias (Cuéntame), Daniela Rubio (La caza. Monteperdido), Claudia Riera (Les de l’Hoquei), Paula del Río (El desconocido – Nieznany), Gonzalo Díez (7 días), Carlos Alcaide (Libertad), Sara Balerdi (La línea invisible) i Francisca Aronsson (Hotel Paraíso).

W obsadzie dorosłych znaleźli się Natalia Dicenta (Solas), Ramiro Blas (Vis a vis), Alberto Amarilla (Mar adentro– W stronę morza), Mina El Hammani (Élite – Szkoła dla elit), Joel Bosqued (Un golpe de suerte), Patxi Santamaría (Lucky Fred), Lucas Velasco (Educando a Nina), Joseba Usabiaga (Handia), Amaia Lizarralde (Hospital Central), Iñake Irastorza (Ventajas de viajar en tren), Aitor Beltrán (Ignatius de Loyola) i Kándido Uranga (El silencio de la ciudad blanca)

Oficjalne streszczenie „El Internado: Las Cumbres”

Internat: Las Cumbres odbędzie się w internacie położonym obok starego klasztoru, w niedostępnym miejscu między górami, całkowicie odizolowanym od świata. Uczniowie to buntownicze i problematyczne dzieci, które będą żyć pod surową dyscypliną narzuconą przez ośrodek przygotowujący ich do ponownej integracji ze społeczeństwem. Okoliczny las jest domem dla starożytnych legend , wciąż aktualnych zagrożeń, które pozwolą Ci zanurzyć się w szybkich i przerażających przygodach.

El Internado: Las Cumbres serial online cda zalukaj za darmo

El Internado: Las Cumbres