Coyote

Ben Clemens
Juan Pablo Raba isJuan Diego
Juan Diego "El Catrin" Zamora

Gdzie obejrzeć Coyote serial online?

Serial Coyote przedstawia historię Bena Clemensa, który po 32 latach pracy jako agent patrolu granicznego jest zmuszony pracować dla ludzi, których przez całą swoją karierę zawodową starał się trzymać z dala od Ameryki. Żyjąc po meksykańskiej stronie granicy, zacznie kwestionować swoje dotychczasowe poglądy.

Serial Michelle MacLaren – producentki wykonawczej oraz reżyserki „Gry o Tron” oraz „Breaking Bad„. „Coyote” to historia Bena Clemensa (Michael Chiklis), który po 32 latach pracy jako agent patrolu granicznego jest zmuszony pracować dla ludzi, których przez całą swoją karierę zawodową starał się trzymać z dala od Ameryki. Teraz żyjąc po meksykańskiej stronie granicy, Ben zaczyna kwestionować swoje poglądy na świat oraz dotychczasowa ideologię.

Opis serialu:

Twórcą serialu jest David Graziano, który wcześniej pracował nad serialowym “Jackiem Ryanem” oraz nad “Amerykańskimi bogami”. Reżyserką widowiska jest Michelle MacLaren – producentka, scenarzystka i reżyserka wielu seriali – “Breaking Bad”, “Zadzwoń do Saula”, “Z Archiwum X”, “The Walking Dead” czy “Gry o tron”. Jest również producentką wykonawczą serialu.

Pierwsze recenzje “Coyote” są bardzo optymistyczne. Z serwisu Newsday dowiadujemy się, że serial nie tyle mówi o granicy, ale ją przekracza, aby spojrzeć na ludzi z bliska – ich życia, marzenia i tragedie. W serialu polityka emigracyjna Stanów Zjednoczonych zostaje odwrócona. Przez co Benowi pozostaje nadać sens tej inwersji, co ma to wpływ na spojrzenie widza na tę problematykę.

Co jeszcze wiemy o serialu?

Premierowy sezon “Coyote” miał premierę 7 stycznia 2021 roku. Wszystkie odcinki są już dostępne w serwisie. Pierwsza odsłona serialu ma ich sześć. Kiedy serial był przygotowywany dla stacji Paramount Network, sezon miał mieć ich dziesięć.

Coyote serial online cda zalukaj za darmo

Coyote
Oryginalny tytuł Coyote