Country niania

Mar. 19, 2021

1Sezon 1 Mar. 19, 2021

Gdzie obejrzeć Country niania serial online?

Country niania: Gdy jej kariera zbacza z toru, aspirująca piosenkarka country przyjmuje pracę jako opiekunka piątki przesłodkich dzieciaków, których tata jest przystojnym wdowcem. Ambitna piosenkarka country zostaje nianią w utalentowanej muzycznie rodzinie i niespodziewanie znajduje zespół, którego potrzebowała, by w końcu zdobyć sławę.

Fabuła serialu

Gdy jej kariera i życie osobiste zbaczają z toru, młoda i ambitna piosenkarka country, Bailey (Katharine McPhee), przyjmuje pracę jako opiekunka piątki dzieci szorstkiego kowboja o imieniu Beau (Eddie Cibrian). Dzięki swojej zawziętości i południowemu urokowi świeżo upieczona niania idealnie wpasowuje się w dynamikę tej rodziny i staje się dla nich zastępczą matką. Ku swojemu zdziwieniu Bailey znajduje w tej utalentowanej muzycznie rodzinie zespół, którego jej brakowało i który chce ją pokierować z powrotem na drogę do sławy.

Country Niania – obsada

Serial komediowy dla całej rodziny, jakim jest Country niania to produkcja amerykańska, w której rolę Bailey zagrała Katharine McPhee, znana z takich produkcji jak: Wymarzeni, Króliczek czy Skorpion. Towarzyszą jej: Eddie Cibrian jako Beau oraz Ricardo Hurtado, Jamie Martin Mann, Pyper Braun, Shiloh Verrico, Griffin McIntyre, Eric Balfour i Janet Varney.

Country Comfort – opis serialu

Serial Country Comfort to komedia, pełna humoru i muzyki opowieść i młodej i ambitnej piosenkarce country o imieniu Bailey, która póki co nie zrobiła wielkiej kariery muzycznej. Postanawia zatem skupić się zupełnie na czymś innym.

Pewnego dnia przyjmuje pracę opiekunki do dzieci, szorstkiego kowboja o imieniu Beau, który samotnie wychowuje aż pięcioro pociech. Country niania, kobieta pełna uroku i pogody ducha, szybko staje się dla dzieciaków kimś ważnym, kimś jak zastępcza mama.

Country niania serial online cda zalukaj za darmo

Country niania
Oryginalny tytuł Country Comfort
Oceny z TMDb 9.6 5 głosy