Bull

Danielle James
Mackenzie Meehan isTaylor Rentzel
Taylor Rentzel

Gdzie obejrzeć Bull serial online za darmo?

Bull jest właścicielem agencji konsultingowej Trial Analysis Corporation. Zatrudnia najlepszych pracowników, którzy potrafią manipulować uczestnikami procesów sądowych. Dzięki współpracy i połączeniu niezwykłych umiejętności są w stanie osiągnąć sukces. Ekipa składa się z Benny’ego, bystrego prawnika, Marissy, specjalistki zajmującej się neurolingwistyką, Danny’ego, byłego detektywa nowojorskiej policji, hakera Cable’a i stylisty Chunka. Bull, razem z z pozostałymi ekspertami, tworzy strategie sądowe, które pomagają klientom wygrywać rozprawy.

Zainspirowana wczesną karierą dr. Phila McGrawa produkcja opowiada o dr. Jasonie Bullu, założycielu jednej z najbardziej znanych firm consultingowych, które zajmują się pomaganiem prawnikom w układaniu strategii procesowych.

Recenzja serialu:

Nowy sezon rozpoczyna się intrygująco od monologu o skandalach. Ciekawe, w miarę mądre i mające potencjał na dobry odcinek. Zwłaszcza gdy jesteśmy chwilę później raczeni sprawnym upozorowaniem morderstwa w obronie własnej, czyli sprawą, jaką będzie zajmować się bohater. Szkoda, że twórcy sami nie zdają sobie sprawy, jak oparcie na takich banalnych rozwiązaniach psuje jakość ich serialu.

Nie przeczę, że ten serial ma w sobie przyjemny wymiar rozrywkowy. To jeden z takich seriali, które kiedy włączymy byle jaki odcinek, łapiemy wszystko i czerpiemy satysfakcję z seansu. Podobnie jak to swego czasu działały Kryminalne zagadki, tak właśnie sprawdza się Bull. Premiera nowej serii pokazuje po raz kolejny, że jest to rozrywka prosta, mało wymagająca, ale z odpowiednią dawką humoru oraz sprawnym angażowaniem widza w historię. A to naprawdę działa, więc brawa dla twórców, bo taka rozrywka też ma swoich odbiorców i może się podobać.

Michael Weatherly wciąż sprawdza się w głównej roli. Ma swoje momenty lepsze i gorsze, kiedy napędza fabułę lub buduje dobre interakcje z innymi postaciami. Jednocześnie mam z nim problem. Bull to nie jest zbyt ciekawa postać. Nie ma w sobie nic oryginalnego ani wyjątkowego, a Weatherly pomimo starań, nie buduje tutaj bohatera wyjątkowego. To właśnie jest trochę problem tego serialu, bo podobnie jak w Kryminalnych zagadkach, mamy w głównych bohaterach mieszankę stereotypów mających sugerować, że są ludźmi. Jednak gdy widz ogląda różne seriale i widział mnóstwo podobnych postaci, powinien dostrzec, że to wszystko jest jakieś miałkie i bezosobowe.

Bull serial online za darmo cda zalukaj

Bull
Oryginalny tytuł Bull