Bombay Begums

Mar. 08, 2021

1Sezon 1 Mar. 08, 2021

Gdzie obejrzeć Bombay Begums serial online?

Bombay Begums: We współczesnych Indiach pięć kobiet z różnych pokoleń zmaga się z pragnieniami, etyką, osobistymi kryzysami i słabościami, by spełnić swoje ambicje. Pięć kobiet z różnych pokoleń zmaga się we współczesnych miejskich Indiach z pragnieniem, etyką, osobistymi kryzysami i słabościami, by posiadać własne ambicje. Ponieważ szklane sufity są roztrzaskane, a serca złamane, trzeba dokonać trudnych wyborów. I kiedy każda kobieta stara się znaleźć własną prawdę, odnajdują w sobie nieoczekiwane zrozumienie i fragment więzi.

Fabuła i obsada serialu

Bombay Begums” to natomiast projekt, który powstaje we współpracy z Chernin Entertainment (studia filmowego, które dało nam m.in nową serię „Planety Małp”, „Czerwoną Jaskółkę” czy oscarowe „Ukryte działania”). Ma być to dramat, opowiadający o pięciu kobietach, które borykają się z różnymi problemami dnia codziennego we współczesnych Indiach. Panie muszą poradzić sobie z kwestiami etyki, personalnych kryzysów, porywów serca, a także pewnych słabości w drodze do spełnienia swoich ambicji. „Gdy szklany sufit pęka, tak mocno jak serce, kobiety staną przed trudnymi wyborami”, głosi oficjalny opis serialu „Bombay Begums”. Produkcja powstaje pod okiem Alankritay Shrivastavy, uznanej indyjskiej reżyserki.

W rolach głównych: Pooja Bhatt, Shahana Goswami, Amruta Subhash
Twórcy: Alankrita Shrivastava

Bombay Begums serial online cda zalukaj za darmo
Oryginalny tytuł Bombay Begums