Bez skrupułów

Sep. 04, 2020

1Sezon 1 Sep. 04, 2020

Bez skrupułów serial online

Bez skrupułów opis serialu: Główną bohaterką jest młoda, uczciwa policjantka Kaja (Marta Nieradkiewicz), która w czasie jednej z nieudolnie przeprowadzonych akcji zostaje porwana i zgwałcona. Uciekając, zabija swoich oprawców, a w raporcie zataja okoliczności zajścia i odchodzi z pracy.
Kilka lat później, odnajduje ją były szef (Janusz Gajos), żeby namówić do powrotu i rozpracowania przestępców zajmujących się budowaniem piramidy finansowej o ogromnym zasięgu. Tropy prowadzą do nieuczciwego biznesmena (Andrzej Seweryn) wykorzystującego polityczne znajomości do ochrony własnych interesów.

„Bez skrupułów” to serialowa wersja głośnego filmu „Solid Gold”, wyreżyserowanego przez Jacka Bromskiego thrillera inspirowanego kulisami afery Amber Gold. Kaja Miller (Marta Nieradkiewicz) jest młodą, uczciwą policjantką. W czasie jednej z nieudolnie przeprowadzonych akcji zostaje porwana i zgwałcona. Uciekając zabija swoich oprawców, a w raporcie zataja okoliczności zajścia i odchodzi z pracy. Osiem lat później do Gdyni ściąga ją jej były szef, Nowicki (Janusz Gajos), wysoki oficer CBŚ, który stoi na czele zespołu prowadzącego dochodzenie w sprawie biznesowo-politycznych powiązań na Pomorzu. Grupa ma za zadanie rozpracowanie przestępców zajmujących się budowaniem piramidy finansowej o ogromnym zasięgu. Tropy prowadzą do Kaweckiego (Andrzej Seweryn) – nieuczciwego biznesmana wykorzystującego polityczne znajomości do ochrony własnych interesów. Śledztwo zatacza coraz szersze kręgi i obnaża powiązania świata biznesu, służb i przestępczości zorganizowanej.

Bez skrupułów online za darmo cda zalukaj

Bez skrupułów
Oryginalny tytuł Bez skrupułów