Bangkok Breaking

Sep. 23, 2021

1Sezon 1 Sep. 23, 2021

Gdzie obejrzeć Bangkok Breaking serial online?

Bangkok Breaking” to tytuł drugiego tajlandzkiego serialu Netflix. Trzymający w napięciu dramat stworzą wybitni filmowcy: Prabda Yoon i Kongkiat Komesiri. Co już wiadomo o „Bangkok Breaking”? Poznajcie pierwsze szczegóły.  Wciągający dramat ze świetnie zarysowanymi postaciami. Fabuła skupia się na losach Wanchaiego, który przeprowadza się do Bangkoku, aby uratować swoją rodzinę przed ubóstwem. Idąc w ślady brata, Wanchai dołącza do lokalnej fundacji pogotowia ratunkowego i szybko zostaje wciągnięty do tajemniczego i ryzykownego świata służb ratowniczych. Spragniony sprawiedliwości i odpowiedzi Wanchai łączy siły ze zdeterminowaną dziennikarką i podejmuje się rozbicia spisku, w który uwikłane jest całe miasto.

O serialu

„Bangkok Breaking” to serial, który zaspokoi wszystkie gusta, ponieważ ma w sobie wszystkie niezbędne elementy: akcję, emocje, dramat i romans. Zainteresuje szeroką widownię w Azji oraz, mam nadzieję, na całym świecie. Dzięki pełnemu wsparciu ze strony firmy Netflix możemy urzeczywistnić naszą wizję tego serialu. Jestem zachwycony, zaszczycony i niezwykle dumny z pracy z globalną platformą, jaką jest serwis Netflix. Przez ponad 20 lat zdobyłem duże doświadczenie w filmografii, opanowałem wszystkie możliwe techniki właśnie dla tej chwili. Dzisiaj mam szansę pokazać, że tajlandzkie treści są w stanie przyciągnąć uwagę i ożywić wyobraźnię widzów z całego świata. Obiecuję, że dam z siebie wszystko, aby zachwycić naszą widownię — powiedział reżyser Kongkiat Komesiri.

W rolach głównych: Sukollawat Kanarot, Sushar Manaying, Pavarit Mongkolpisit.

Opis serialu

Wanchai przeprowadza się do Bangkoku i zaczyna pracę w pomocy drogowej. Wkrótce z pomocą pewnej dziennikarki odkrywa spisek wpływający na całe miasto.Ten serial online to naszpikowany akcją thriller dramatyczny rozgrywający się w burzliwym świecie pomocy drogowej w Bangkoku. Nowy przybysz w mieście, Wanchai, razem z młodą i ambitną dziennikarką musi rozbić spisek, w który uwikłane jest całe miasto.

Bangkok Breaking serial online cda zalukaj za darmo

Bangkok Breaking
Oryginalny tytuł มหานครเมืองลวง