American Rust

Lee English
Joe Fishel isPrison Guard
Prison Guard

Gdzie obejrzeć American Rust serial online?

American Rust: Wciągający dramat rodzinny, który bada poszarpany amerykański sen oczami skomplikowanego i skompromitowanego szefa policji Del Harrisa (Daniels) w miasteczku Pas Rust w południowo-zachodniej Pensylwanii. Jeff Daniels, Maura Tierney i skomplikowana moralność w małomiasteczkowych klimatach. Showtime pokazał zwiastun serialu „American Rust”, który przypomina „Mare z Easttown”. Czy Jeff Daniels będzie naszą nową Mare z Easttown? Showtime zaprezentował zwiastun serialu online dostępny w naszym portalu, który wygląda na kolejny hit stacji. Produkcja oparta na książce Philippa Meyera będzie opowieścią o amerykańskim śnie, ale w ponurym, pesymistycznym wydaniu.

Fabuła serialu

Najlepszy serial ostatnich czasów to dramat rodzinny i jednocześnie ponadczasowa historia o pragnieniu lepszej przyszłości, kiedy jest się uwięzionym w przeszłości. Historia przetrwania i transcendencji opowiedziana jest z punktu widzenia Dela Harrisa (Jeff Daniels, „The Looming Tower”), skomplikowanego i skompromitowanego szefa policji z miasteczka w Pensylwanii, które jest pełne dobrych ludzi dokonujących złych wyborów. Kiedy syn kobiety, którą kocha (Maura Tierney, „The Affair”) zostaje oskarżony o morderstwo, Harris musi zdecydować, jak wiele zrobi, by go chronić.

Obsada serialu American Rust

W obsadzie serialu znajdują się także Bill Camp („Długa noc”), David Alvarez („Billy Elliot the Musical”), Alex Neustaedter („Colony”), Mark Pellegrino („Supernatural„, „Dexter”), Rob Yang („Sukcesja”) i Julia Mayorga. Twórcą i showrunnerem „American Rust” jest Dan Futterman („Capote”, „The Looming Tower”).

Opis serialu

Ten serial online to fascynujący dramat rodzinny. Ponadczasowa historia o pragnieniu lepszej przyszłości, gdy jest się jednocześnie więźniem przeszłości. Opowieść o przetrwaniu oraz transcendencji ukazano z perspektywy skomplikowanego oraz skompromitowanego szefa policji o imieniu Del Harris. Akcja serialu dzieje się w miasteczko Rust Belt w stanie Pensylwania, które jest pełne dobrych ludzi, dokonujących złych wyborów. Kiedy mieścinę obiega informacja o morderstwie, rzeczony powyżej bohater staje przed trudnym wyzwaniem. Musi odpowiedzieć sobie na pytanie, ile jest w stanie poświęcić dla syna kobiety, którą kocha.

American Rust serial online cda zalukaj za darmo

American Rust
Oryginalny tytuł American Rust