O mnie się nie martw: Sezon 13 Odcinek 3 Serial Online.

Obecnie oglądających: 85

O mnie się nie martw: 13x3

Odcinek 3

Helenka nie może oderwać się od telefonu i już wszyscy wiedzą, że chodzi nie tylko o zdrowie niejakiego Tymona. Karolina próbuje dziewczyńskich rozmów z zakochaną nastolatką, ale wygląda na to, że Aśce idą one dużo lepiej. Marcin nie daje się wciągnąć w uliczną sondę, za to jego klienci chętnie wypowiadają się do kamery i niestety pada o wiele słów za dużo. W efekcie od sprawy spadkowej przechodzą do rozmów okołorozwodowych. Marcin w rozmowie z Giżyńskim ustala termin wspólnej kolacji, czym oczywiście niemile zaskakuje Karolinę. Do Marii odzywa się jej domniemany biologiczny ojciec. Ma dla niej wyniki testów i parę informacji, których Maria nie ma zamiaru słuchać. Paweł na prośbę Marty mediuje między nią a Tomkiem, a Sylwia bez konsultacji z Pawłem oznajmia Marcinowi, że nie planuje powrotu do obowiązków zawodowych. Tymczasem Helenka przypadkowo słyszy rozmowę Aśki w bistro. Poruszona zwierza się Marcinowi, który z miejsca jedzie do Zarzyckiej. [TVP]