Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Miłość jest blisko Film Online.

Obecnie oglądających: 149

Miłość jest blisko

Najsłodsza komedia Walentynek!Feb. 11, 2022103 Min.

WYSZUKIWARKI FILMOWE

Jaki problem chcesz zgłosić?

Gdzie obejrzeć Miłość jest blisko film online?

Miłość jest blisko: Natalia i Adam znają się od dziecka. Nigdy nie byli parą, ale od zawsze byli razem. Są sąsiadami, korzystają wspólnie z pomieszczeń w swoich mieszkaniach, a ich sypialnie dzieli tylko cienka ściana. Natalia pragnie mężczyzny, najlepiej opiekuńczego domatora, który byłby oparciem dla niej i jej syna. Adam po rozwodzie szuka silnych emocji i najchętniej wybrałby się do Amazonii. Pewnego dnia marzenia Natalii i Adama się spełniają. Na jego drodze los stawia piękną Marikę, podróżniczkę i pisarkę, która zaprasza go do swojego świata. Tymczasem w Natalii zakochuje się Bruno, bogaty dentysta, który chce spełniać jej wszystkie marzenia. Przypadkowe znajomości zapowiadają się obiecująco.

Opis filmu

Natalia i Adam znają się od dziecka. Nigdy nie byli parą, ale od zawsze byli razem. Są sąsiadami, a ich sypialnie dzieli tylko cienka ściana. Natalia pragnie mężczyzny, który byłby oparciem dla niej i jej syna, Adam po rozwodzie szuka silnych emocji i najchętniej wybrałby się do Amazonii. Pewnego dnia marzenia Natalii i Adama się spełniają. Na jego drodze los stawia piękną Marikę, podróżniczkę i pisarkę, która zaprasza go do swojego świata. Tymczasem w Natalii zakochuje się Bruno, bogaty dentysta, który chce spełniać jej wszystkie marzenia.

Obsada filmu

W obsadzie produkcji znajdują się między innymi Wojciech Solarz, Weronika Książkiewicz, Olga Bołądź, Grzegorz Małecki oraz Janusz Chabior. Reżyseruje Radek Dunaszewski na podstawie scenariusza autorstwa Mariusza Kuczewskiego i Marcina Baczyńskiego.

Miłość jest blisko film online cda zalukaj za darmo

Miłość jest blisko
Oryginalny tytuł Miłość jest blisko