Jak pokochałam gangstera Film Online.

Obecnie oglądających: 99

Jak pokochałam gangstera

Jan. 05, 2022179 Min.

WYSZUKIWARKI FILMOWE

Jaki problem chcesz zgłosić?

Gdzie obejrzeć Jak pokochałam gangstera film online?

Film Jak pokochałam gangstera to sequel polskiego filmu sensacyjnego Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa. Część druga to odrębna historia oparta na biografii Nikodema Skotarczaka „Nikosia”, w którego rolę wciela się Tomasz Włosok. To opowieść o męskim świecie widzianym oczami kobiet. Film reżyseruje Maciej Kawulski, który razem z Krzysztofem Gurecznym jest także współautorem scenariusza. Premiera w pierwszej połowie 2022.

Opis filmu

Sequel polskiego filmu sensacyjnego „Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa.” Część druga to historia inspirowana życiem Nikodema Skotarczaka “Nikosia”, w którego rolę wciela się Tomasz Włosok. To opowieść o męskim świecie widzianym oczami kobiet. Nikoś to chłopak z nieposkromionym apetytem na sukces, który specjalizuje się w nielegalnym imporcie samochodów do Polski. Gigantyczne pieniądze, budowa samochodowego imperium, spektakularna ucieczka z więzienia… jego życie to ciągła jazda bez trzymanki, a jego historia pokazuje jak walczyć o siebie i ile trzeba poświęcić, żeby móc sobą pozostać.

O filmie

W końcu z filmem całkiem nieźle poradziło sobie w kinach, a kiedy trafił na Netfliksa, użytkownicy wręcz oszaleli na jego punkcie. Inspirowana prawdziwymi zdarzeniami opowieść o mężczyźnie wspinającym się po szczeblach gangsterskiej hierarchii w Polsce, nie chciała opuścić topki najpopularniejszych tytułów w serwisie. Czy ten film powtórzy ten sukces? Tym razem opowieść inspirowana jest losami Nikodema „Nikosia” Skotarczaka, którego charakteryzuje niebotyczny apetyt na sukces. Para się nielegalnym importem samochodów do Polski i zadzierając z prawem buduje gigantyczne imperium.

Recenzja filmu

Jak sugeruje tytuł, historia zostanie opowiedziana z perspektywy kobiety. Jak też pewnie już zauważyliście, w zwiastunie pojawia się znajoma twarz. W główną rolę wciela się bowiem Tomasz Włosok, który w „Jak zostałem gangsterem” grał przyjaciela głównego bohatera Waldena. Bez wątpienia poczuliście również znajomy klimat.
Nic dziwnego. Za ten film odpowiada twórca „Jak zostałem gangsterem”. Za kamerą stanął bowiem Maciej Kawulski, który w tym wypadku jest również współautorem scenariusza. Czy uda mu się utrzymać poziom?

Jak pokochałam gangstera film online cda zalukaj za darmo

Jak pokochałam gangstera
Oryginalny tytuł Jak pokochałam gangstera