Ogldaj za darmo w Amazon Prime Video!

Iluzja 3 Film Online.

Obecnie oglądających: 103

Iluzja 3

Sep. 01, 2022

WYSZUKIWARKI FILMOWE

Jaki problem chcesz zgłosić?

Gdzie obejrzeć Iluzja 3 film online?

Iluzja 3: Eric Warren Singer od zawsze był zafascynowany wyrafinowaną sztuką iluzji. Przyszedł do nas ze świetnym pomysłem na fabułę, który sprawi, że świat naszego filmu oraz przygody naszych bohaterów zostaną wyniesione na zupełnie nowy poziom. Nasza seria opiera się na zaskakiwaniu widza i stałym zmuszaniu go do stawiania pytań. A każdy świetny magik wie, że nie można w nieskończoność powtarzać tych samych sztuczek. Eric i jego drużyna iluzjonistów – scenarzyści Neil Widener i Gavin James – wyciągną dla was coś nowego z rękawa” – poinformował Nathan Kahane, prezydent studia filmowego Lionsgate, które zrealizuje film.

O filmie

Wyreżyserowana przez Louisa Leterriera pierwsza część „Iluzji” opowiadała o grupie iluzjonistów, którzy dzięki swoim umiejętnościom byli w stanie dokonywać śmiałych kradzieży. Obsadę filmu uzupełniali m.in. Michael Caine, Morgan Freeman, Melanie Laurent i Isla Fisher. Powodzenie filmu sprawiło, że szybko zrealizowano drugą część, a jeszcze przed jej premierą rozważano powstanie części trzeciej. Miał w niej wystąpić Benedict Cumberbatch, ale nie wiadomo czy jego udział w filmie wciąż jest aktualny. Nie wiadomo również, kto wyreżyseruje trzecią część „Iluzji”. Pewne jest za to, że konsultantem scenarzysty filmu będzie iluzjonista Jonathan Bayme.

Ukończone prace nad filmem

To już oficjalne! Prace nad realizacją trzeciej części „Iluzji” zostały właśnie ukończone!. Pierwsza część filmu powstała w 2013 r. i niespodziewanie stała się hitem kasowym – przyniosła ponad 350 mln dol. zysku. W obsadzie filmu znaleźli się m.in. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher i Dave Franco. Mają oni powrócić w trzeciej części cyklu, ale w obsadzie pojawią się też nowe gwiazdy.

Iluzja 3 film online cda zalukaj za darmo

Iluzja 3